BenQ RL2460HT, un monitor de gaming cu ieșire HDMI pentru utilizatorii de console

0

BenQ a lansat RL2460HT, cel mai performant monitor pentru gaming competitiv pe console, special creat pentru a oferi cele mai înalte standarde în materie de jocuri. De asemenea, lansează și Fighting Mode, dezvoltat împreună cu legendarul jucător Justin Wong de la echipa Evil Geniuses. Modul permite gamerilor să evidențieze personajele cu care joacă prin intermediul culorilor.

benqRT2460HT este compatibil cu jocurile de tip RTS (Real Time Strategy), MOBA, dar și cu jocurile create pentru console. Gamerii au la dispoziție comenzi și o vizibilitate care le permite să performeze în orice joc pe care îl aleg. Monitorul BenQ dispune de conectivitate HDMI IN/OUT pentru a elimina întârzierea în afișarea imaginilor, dar și pentru a permite jucătorilor să își înregistreze și să retransmită sesiunile de joc.

Monitorul are o dimensiune de 24 inch, o rezoluție nativă Full HD, 1920×1080 pixeli și un contrast de nativ de 1000:1 (dinamic de 12Mil:1). Experiența de gaming ține și de timpul de răspuns, iar monitorul de gaming de la BenQ datorită panelului TN, special realizat pentru gaming, are o viteză de 1ms GTG, pentru ca imaginile rapide din cadrul jocurilor să nu fie afectate.

Standul cu ajustare pe înălțime de 110 mm (HAS) și reglaj pe patru direcții are și o scară gradată care permite utilizatorilor să manevreze monitorul în funcție de preferințe. Monitorul este dotat cu sistem de prindere VESA, dar și cu un suport pentru căști, amplasat în partea din spate a sa. Imaginile pot fi ajustate direct de pe ecran datorită noii funcții Display Pilot care oferă și acces direct la Game Mode Loader. Este locul de unde fiecare jucător poate descărca setările prestabilite pentru diferite jocuri.

RL2460HT_Regular_Right45_1280Display Mode și Smart Scaling

Din punct de vedere al formatului imaginii afișate, jucătorii pot face schimbări prin funcțiile Display Mode și Smart Scaling. Diplay Mode redimensionează imaginea de la 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W și 24”W, iar Smart Scaling ajută și mai mult la personalizarea dimensiunii imaginilor așa cum consideră jucătorii necesar pentru a avea o experiență de gaming cât mai confortabilă.     

Monitorul BenQ are inclusă tehnologia Black eQualizer care oferă jucătorilor un nivel mai bun de control și de vizibilitate. Chiar și în aceste situații, modul Black eQualizer iluminează doar zonele întunecate ale imaginii astfel încât să se poată vedea adversarii care sunt ascunși în întuneric/umbră.

Tehnologii pentru protecția ochilor

RL2460HT oferă o imagine excelentă pentru ochi datorită noii tehnologii Low Blue Light care furnizează nivele reduse de lumină albastră, lumina albastră fiind cea mai dăunătoare din spectrul de culori emise de un monitor. O altă tehnologie special creată pentru confortul jucătorilor este Flicker-free care elimină pâlpâirea imaginii, indiferent de nivelul de luminozitate. Cu cele două funcții, noul monitor face ca utilizarea să fie posibilă multe ore fără ochi obosiți.

Cele două intrări HDMI, VGA, DVI-D și intrarea pentru căști oferă variate posibilități de conectare a diferitelor tipuri de dispozitive la monitorul BenQ. Datorită ieșirii HDMI, noul monitor permite conectarea la dispozitive externe pentru live streaming a competițiilor, fără ca imaginile afișate pe ecran să fie influențate de întârzierile datorate dispozitivelor de captură video.

Din punct de vedere al sunetului redat, RL2460HT integrează două difuzoare cu o putere totală de 4 W, pentru a oferi utilizatorilor o calitate bună a sunetului în timpul meciurilor de pe consolă.

Monitorul are o garanție de 36 luni pickup&return și este disponibil la un preț recomandat la raft de 1.049 lei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here