UPDATE- Mobila Lem’s: 45% reducere mobilă Câmpina

1

Vara vine cu reduceri spectaculoase la magazinul Lem’s din Câmpina. Bucură-te de oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Câmpina!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

45% reducere mobilă Câmpina

Magazinul Lem’s din Câmpina se află în Galeria Kaufland, pe Bd. Nicoale Bălcescu, nr. 46, unde veţi găsi şi un OUTLET! Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie.

Magazinul Lem’s din Câmpina are o suprafaţă de 1.300 de mp şi vă prezintăo gamă de mobilă produsă în România, care vă înfrumuseţează casa şi vă aduce un plus de confort.

Vizitaţi magazinul Lem’s, acolo unde un univers dedicat mobilei pentru casă vă aşteaptă cu reduceri de până la 45% la mobilă Câmpina.

lems campina

Canapele modulare

Programul MODULAR de canapele este extrem de flexibil. Trebuie doar să te „joci” cu modulele şi culorile disponibile pentru a crea canapeaua care se potriveşte perfect în casa ta! Diferitele tipuri de stofe şi imitaţie de piele din colecţiile Lem’s sunt de cea mai bună calitate, fiind special alese pentru a asigura rezistenţă în timp şi o întreţinere uşoară.

Bucură-te cu întreaga familie de canapelele modulare!

Reduceri spectaculoase la canapele modulare găseşti la Lem’s –http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html

Lems: 50% reducere mobilă Câmpina

Pachete mese şi scaune 

Confortabile şi cu un design modern, pachetele cu mese şi scaune nu trebuie să lipsească din casă. Acum ai reduceri de până la 45% la magazinul Lem’s Câmpina. Alege pachetul masă Colibri şi patru scaune Star pentru a te bucura alături de cei dragi de o frumoasă cină în familie!

Profită acum de oferta Lems: 45% reducere mobilă Câmpina!

Detalii despre reducerile la Lem’s –http://www.lemet.ro/produse/mese-si-scaune.html

Lems: 50% reducere mobilă Câmpina

Living 

Livingului Domino de la Lem’s se impune prin naturalețea materialelor și a finisajelor. Având o compartimentare aerisită, obiectele voastre personale sunt cele care îi dau viață reușind să transpună în camera de zi personalitatea locuitorilor ei. Ai la dispoziţie o gamă variată de culori, special concepute chiar şi pentru cei mai pretenţioşi!

Nu rata oferta de living de la Lem’s: 45% reducere mobilă Câmpina!

Detalii despre livingul Domino găseşti aici –http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html

Lems: 50% reducere mobilă Câmpina

un comentariu

  1. Buna ziua! Ma numesc Ciupagea Liliana si domiciliez in Drobeta Turnu Severin.In 30.05.2019 am achiziționat de la reprezentanta Lems din Severin o canapea Borgia C3,fixa si un fotoliu Borgia cu recliner.Au fost si sunt foarte comode si odihnitoare,cu un design atrăgător.Dar de prin luna februarie 2021, canapeaua a început să se exfolieze, la început doar tetierele si mai apoi sezutul. Asta s-a întâmplat doar la canapea, fotoliul este intact, amândouă sunt in living si se sta la fel de mult pe ele. Datorita pandemiei nu am reusit sa ajung la magazin sa ma încadreze în termenul de garantie : 30.05.2021, am mers abia in iulie si mi s-a spus că nu se mai poate face nimic ,iar ca sa o refac ma costa undeva la 1200 aproape costul canapelei noi.Si asa deteriorată (este acoperita cu o pătură caci se exfoliaza mereu) stam si ne odihnim pe ea caci este confortabilă, toate produsele Lems sunt de buna calitate,fără nici un dubiu,am avut ghinion cu materialul, deși fotoliul este perfect.V-as ruga mai exista vreo posibilitate de a mai face ceva cu canapeaua? Las la latitudinea dumneavoastra un raspuns si inca odata nu fac reclama proasta produselor Lems ,am avut doar eu eu ghinion.Va multumesc anticipat pt răbdarea de a fi citit mesajul meu.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here