Panourile cu licheni decorativi sunt la modă

1

Unul dintre trendurile în amenajări interioare sunt panourile cu licheni. Panourile oferă un aer de relaxare și meditație, iar investiţia în astfel de obiecte merită. Panourile cu licheni decorativi sunt la modă.

Cea mai bună parte a acestei investiţii este că panoul cu licheni nu are nevoie de un sistem de irigare sau fertilizare şi cosmetizare. Şi asta pentru că, lichenii nu cresc. Ce trebuie să ştii este că aceste panouri cu licheni pot fi amplasate şi în camere mai întunecoase, iar recomandarea specialiştilor este să nu amplasaţi panourile cu licheni direct în lumina solară. Motivul? În timp, aceştia se pot decolora.

Un alt avantaj este faptul că aceste panouri au un efect ce reduce ecoul ambiental, şi nici nu sunt atât de grele. Pot fi amplasate pe podea, pe tavan sau pe perete.

Panourile cu licheni decorativi sunt la modă

 

În funcţie de preferinţe, poţi alege chiar tu ce tip de licheni să conţină panoul tău. Îi poţi combina chiar şi cu alte obiecte, şi poţi obţine ce formă vrei a panoului.

Astfel, alegerea panourilor cu licheni este o investiţie bună pentru că nu au nevoie de îngrijiri suplimentare, nici de tăieresau de întreţinere. Trebuie doar să fii atent/ă la gradul de umiditate. Lichenii necesită un grad de umiditate de 50%. În cazul în care se depăşeşte acest grad, lichenii contribuie la reglarea umidităţii spre parametrii normali.

Panourile cu licheni decorativi sunt la modă

Cum poţi folosi panourile cu licheni

Ai la dispoziţie mai multe variante, dar asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi doar la acestea. Spre exemplu, poţi amplasa panouri cu licheni în baie, în jurul oglinzii sau poţi să transformi un perete banal într-unul verde, cu ajutorul acestor panouri. Mai poţi pune panoul cu licheni şi pe măsuţa de cafea, pe care ulterior o poţi acoperi pe sticlă.

Mai poţi pune panourile cu licheni şi în dormitor, dar poţi realiza şi mici amplasamente pe hol, spre exemplu.

Panourile cu licheni decorativi sunt la modă

De unde poţi cumpăra şi cât costă 

Nu trebuie să îţi faci griji, panourile cu licheni au ajuns şi în România. Trebuie să mai ştii că panouruile cu licheni nu sunt ieftine, însă învestiţia făcută poate dura ani de zile.Poţi cumpăra astfel de panouri de la magazinul online Decovegetal.ro. Un metru pătrat de perete cu licheni costă între 500 şi 700 de euro, la care se adaugă TVA.

Mai poţi cumpăra panouri cu licheni şi de la magazinul Arta Grădinilor.

licheni4

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here