3 moduri în care poți sărbători mutarea într-o casă nouă!

0

Te-ai mutat recent într-o nouă locuință și vrei să sărbătorești acest eveniment alături de persoanele dragi? Iată 3 moduri prin care poți face asta!

Mutarea la casă nouă este un pas important din viața fiecăruia, motiv pentru care celebrarea sa alături de prieteni și familie este un prilej de bucurie. Există mai multe moduri în care poți sărbători această mutare, însă iată trei dintre acestea care pot să te inspire:

 

O petrecere în culoarea ta preferată

 

Te-ai gândit până acum că poți aduna laolaltă în noua ta casă prietenii și familia la o petrecere care să aibă drept cod vestimentar purtarea unor ținute bazate pe culoarea ta preferată? Sau orice altă culoare dorești să poarte invitații. Poate fi roșu, să poarte noroc, poate fi albastru, poate fi ce vrei tu să fie. Este un mod inedit de a-ți aduce oamenii dragi în noua ta locuință, iar mâncarea și decorul pot fi și acestea în culoarea aleasă pentru petrecere. 

 

Poți opta pentru decorațiuni monocromatice, baloane, flori în culoarea ta preferată sau chiar băuturi și dulciuri cu glazură colorată. Cu siguranță se vor realiza multe fotografii la o astfel de petrecere și prietenii tăi vor rămâne cu amintiri frumoase după aceasta. 

 

Prăjituri personalizate 

 

La prăjituri personalizate pentru a sărbători mutarea într-o casă nouă alături de oamenii dragi ție te-ai gândit până acum? Poți opta pentru prăjituri personalizate în sute de feluri. De la glazură colorată și umplutură cu cremă într-o anume aromă, la personalizare cu scrisul unei fraze pe fiecare prăjitură. Poți alege să fie scrise pe prăjituri fraze amuzante, poți alege ca toate prăjiturile să aibă o singură culoare, sau ca toate să aibă un anumit ingredient. Gândește-te numai cum ar fi ca un desert delicios precum eclerul de la Chocolat să fie realizat cu glazură și umplutură în culoarea ta preferată și să aibă scris o frază amuzantă. Ar fi mai mult ca sigur numai bun de postat pe Facebook sau Instagram și nu l-ai uita prea curând.

 

Creativitatea în acest sens nu are margini, astfel că pentru o astfel de petrecere, opțiunile sunt diverse și nu trebuie decât să alegi ce îți place cel mai mult. Și în cazul prăjiturilor personalizate, cu siguranță vor fi realizate multe fotografii și vei fi etichetat în multe postări de către prietenii tăi pe rețelele de socializare online.

 

Cadouri pentru invitați

 

De obicei atunci când sărbătorești mutarea într-o casă nouă, tu ești persoana care primește cadouri. Probabil că și în acest caz vei primi diverse daruri de la invitați, însă cum ar fi să le oferi și tu o mică atenție? Nu trebuie să fie ceva sofisticat sau scump, ci poate fi un dar simbolic, care să reprezinte grija ta față de aceștia. Poate fi o poză de familie înrămată sau o poză cu tine și fiecare persoană invitată într-un moment special al relației tale cu acea persoană. Astfel, o poză înrămată și frumos împachetată, alături, poate, de o prăjitură, o ciocolată sau o mini șampanie poate reprezenta un dar frumos la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat nimeni. Vei face invitații să se simtă bineveniți, le vei aminti de momente amuzante sau emoționante ale prieteniei voastre și le vei pune un zâmbet pe buze pentru multă vreme, iar asta poate face ca petrecerea ta de casă nouă să rămână o amintire de neuitat. 

 

Să arăți că-ți pasă este un detaliu asupra căruia multă lume uită să acorde atenție, deși ar trebui. Prin urmare, deși o astfel de sărbătorire te are pe tine în centrul atenției, încearcă să lași ca măcar puțină lumină de la reflector să ajungă și la oamenii dragi ție.

 

Tu cum ai alege să sărbătorești un astfel de eveniment?

 

 Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here