5 accesorii pentru casă, care să îți înfrumusețeze toamna

0

Toamna aceasta dă startul la tonurile neutre, cuminți și liniștitoare. Toamna avem nevoie ca locuința noastră să ne transmită căldură, confort și relaxare. De aceea, CasoTeca a pregătit 5 accesorii pentru o mică schimbare tomnatică în casele voastre.

Echipa CasoTeca s-a gândit la mici schimbări în casele voastre precum: așternuturi de pat, rame foto, perne multicolore, set-uri de prosoape, diverse obiecte decorative la prețuri foarte accesibile. Nuanțele folosite pentru aceaste obiecte sunt neutre, ușor de asortat, piesele putând fi îmbinate cu orice stil.

Iată ideile noastre:

1. Așternuturi de pat

Ne-am gândit la două seturi. Pimul set este alb cu o pată de culoare olive, pentru ca olive-ul se menține în top-ul nunațelor tomnatice. Cel de-al doilea set este boem, nuanțele de violet, roz pal și florile maximizate ne duc cu gândul la un dormitor boem chic. Cum vi se par?

lenjerie pat alb cu olive

lenjerie pat boema

2. Perne

Aceste perne pot fi folosite fie pentru dormitor, fie pe canapeaua din sufragerie, după preferințe.

Cele 3 perne au tendințe diferite de stil.

Prima servește o gamă de culori variată și ne duce cu gândul la un spațiu aranjat într-un ton non-conformist.

perna colorata

 

Ce-a de a doua vine într-o nuanță de gri, este fluffy și este perfectă pentru o seară de filme în care să te așezi pe canapea cu perna sub cap, pătura pe tine și să intri intr-o stare intensă de relaxare.

perna fluffy gri

 

Ce-a de a treia se potrivește perfect într-o cameră adolescentină, modernă, perna având inscripționat mesajul ”YEAH YEAH”.

perna inscriptionata

3. Set de prosoape

Prosapele într-o nuanță de fuchsia oferă o pată de culoare binemeritată băii voastre și va energiza fiecare dimineață a voastră.

set prosoape fuchsia

4. Rame foto

Echipa CasoTeca s-a gândit la două rame foto care sunt potrivite oricărui tip de design interior și care rămân mereu un cadou ideal pentru cei dragi. Noptiera de lângă pat nu va mai sta acum goală, ci cu poza celui drag mereu alături.

rama foto

rama foto 2

 

5. Vază

Un model de vază simplist, ușor de asortat, cu un ton glam este potrivită pentru fiecare încăpere. Iar atunci când florile sunt slăbiciunea ta, e de nelipsit o vază neutră, dar în același tip elegantă. Vaza este pictată manual.

vaza pictata manual

 

O altă idee ar fi folosirea unui suport pe post de vază pentru aranjamente florale în ghiveci. Obiectul decorativ vine cu un design rafinat, argintiul conferindu-i un ton luxuriant.

obiect decorativ argintiu

 

Toate aceste accesorii fac parte din noua colecție Debenhams Home. Noile accesorii pentru casă au puterea de a transforma spatiul locuinței la început de toamnă. Un duo al elementelor tradiționale și moderne traversează creațiile designerilor britanici de renume. Imprimeuri emblematice și tip jacquard, cromatica neutră, pastelurile subtile induc starea de relaxare și deschid apetitul de a rămâne acasă. Mai multe produse vă așteaptă în magazinul Debenhams din București Mall.

Sursa foto: debenhams.ro

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here