8 moduri prin care aduci energie pozitivă în casă

0

Ai intrat vreodată într-o casă care părea să emane o energie pozitivită, fericire și relaxare? Folosirea unor elemente de protecție sau purificare din alte culturi nu doar că aduc un plus de originalitate casei, dar odată cu ele vine și energia pozitivă. Și cine nu ar vrea să vină acasă într-un mediu liniștit? Vă prezentăm 8 moduri prin care aduci energie pozitivă în casă.

În multe culturi, mâna Fatimei sau Hamsa, este recunoscută ca fiind un simbol de protecție împotriva energiilor negative, dar este și aducătoare de abundență, fertilitate, noroc și sănătate. Agață o astfel de amuletă aproape de ușa de intrare pentru a atrage energiile pozitive.

1

Se spune că pirita realizează un zid defensiv împotriva energiilor negative, a elementelor poluante sau a atacurilor emoționale și fizice. Include o bucată de pirită pe raftul cu cărți pentru a aduce energie pozitivă. Pirita este un mineral folosit în obținerea acidului sulfuric, a fierului și cuprului, dar și a aurului. Culoarea aurie i-a atras numele de “aurul nebunului”. Un cub de pirită costă  100 de lei, dar poţi cumpăra și bucățele neregulate, la prețul de 10 lei.

3

De-a lungul istoriei, oamenii din mai multe culturi au ars salvie albă pentru a purifica spaţiile de energiile negative. Numele acestei plante, utilizată des şi în bucătărie, provine de latinescul salvia, care înseamnă a vindeca. Pentru a curăţa un spaţiu de energiile negative, fie că te muţi în casă nouă sau într-un alt apartament cu chirie, arde salvie uscată.

3

 

Iar când cumperi obiecte pentru casă, fie că sunt noi sau vechi, curăţă-le cu ulei de salvie, pentru a elimina orice energie negativă pe care ar putea să o aducă la tine în casă. Preţul este de 13 lei şi se găseşte la magazinele naturiste.

4

 

Potrivit principiilor feng shui, bambusul atrage energiile pozitive. Poţi folosi doar o plantă, în apropiere de uşa principală sau poţi aranja mai multe beţe de bambus pentru mai multe vibraţii pozitive.

5

Foloseşte o lampă cu sare de Himalaya! Lămpile cu sare atrag umiditatea, iar atunci când sunt încălzite, accelerează evaporarea şi produc ioni negativi care combat poluanţii din aer. În plus, lumina produsă de această lampă creşte gradul de relaxare şi reduce stresul. Preţul pentru o astfel de lampă este de 40 de lei.

6

Arde tămâie! Tămâia aduce calm şi linişte, şi este folosită pentru a te descărca de stres şi anxietate. Poţi folosi beţele incandescente, care costă circa 4 lei sau ulei esenţial, care costă circa 13 lei.

7

Adaugă iasomie! Iasomia te ajută în dragoste şi în relaţiile de prietenie şi este folosită în tratarea depresiei. Poţi folosi beţe sau ulei esenţiale. Preţurile sunt de circa 4 lei pentru beţe şi 13 lei pentru uleiul esenţial.

8

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here