5 idei creative DIY (do it yourself) pentru casă

0

În ultimii ani, creaţiile DIY au devenit din ce în ce mai populare. De la confecţionarea de articole vestimentare, până la decoraţiuni de casă. Pentru economisirea banilor şi pentru a avea satisfacţia creaţiei unui obiect cu propriile mâini, vă recomandăm să incercaţi una din cele 5 idei simple de mai jos:

1.Lampa fabricată din linguriţe de plastic:

Aveţi nevoie de un bidon de apă, linguriţe de plastic, foarfecă, super-glue şi de un bec pentru a finaliza lampa. La sfârşit, veţi obţine o lampă numai bună pentru camera celor mici sau, desigur, pentru propriul dormitor dacă gusturile vă sunt minimaliste.

creative-diy-ideas-8

creative-diy-ideas-9

creative-diy-ideas-10

creative-diy-ideas-12

 

2.Tenişi de Vamă:

Pentru zilele zbuciumate petrecute în Vamă, vă trebuie incălţări comode, personalizate şi accesibile ca preţ. Noi vă dăm soluţia perfectă pentru toate acestea. Aveţi nevoie doar de o pereche albă de espadrile şi markere colorate permanente. Dacă doriţi diferite modele, puteţi face un şablon din carton şi pentru a nu greşi, întâi creionaţi modelul, iar mai apoi coloraţi-l.

creative-diy-ideas-13

creative-diy-ideas-14

 creative-diy-ideas-15

  1. Mătura de rezervă:

Mătura pe care o aveai s-a stricat definitiv şi nu ai timp să mergi să cumperi una nouă? Noi iţi dăm soluţia alternativă şi uşor de creat. Cu siguranţă fără să vreţi sunteţi colecţionari de sticle de plastic, aşa că le puteţi utiliza pentru a face curăţenie. Pentru a realiza asta aveţi nevoie de o sticlă de plastic, mânerul măturii, o foarfecă şi o sarmă pentru a fixa sticla.

creative-diy-ideas-46

 

4.Vaza creată din bec:

Unul dintre cele mai kitch obiecte pe care le puteţi primi cadou sunt vazele.O idee excelentă pentru o vază ingenioasă şi foarte cool, care nu poate da greş în nicio incăpere indiferent de stilul în care este aranjată este vaza facută din bec.

creative-diy-ideas-60

creative-diy-ideas-61

 

5.Conserve transformate în suport de lumânări sau mini ghivece – DIY (do it yourself) :

Conservele sunt uşor de reciclat în obiecte folositoare în decorul de casă. Acestea pot fi transormate în multe moduri, noi ne-am gândit la două dintre ele şi anume : suport de lumânări şi mini ghivece. Pentru a înfrumuseţa aspectul conservei nu aveţi nevoie decât de cârlige din lemn care desigur mai apoi le puteţi vopsi ce culoare doriţi.

creative-diy-ideas-62

creative-diy-ideas-63

creative-diy-ideas-64

creative-diy-ideas-65

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here