Grădini în borcane

0

Cei pasionați de grădinărit găsesc tot mai multe idei creative pentru utilizarea borcanelor în diferite proiecte, iar noi nu facem excepție. Sunt nenumărate opțiuni de grădini prin care puteți aduce verdele în propriile case folosind borcane, iar aspectul este surprinzator!

Blat din plante suculente

Creeaza o floră în propria locuință plantând plante suculente în borcane etanșate cu capace metalice, iar pentru un efect special poți folosi borcane cu suport din lemn.

1

Grădini suspendate

Folosind cârlige simple și sârmă, îți poți transforma fereastra de la bucătărie într-o operă de artă green. Deși acest cadru pare ideal pentru zarzavaturi, îl poți folosi la fel de bine pentru a planta flori.

2

Ghiveciul-borcan

Noile tale plante pot crește în ghivecele lor clasice, dar un borcan le va face să arate mereu diferit. Astfel, îi vei oferi plantei o nouă casă, iar casei o nouă decorațiune interioară.

3

Cutia verde

Creează o grădină interioară încorporând acel look autentic de grădină în propria bucătărie, având în același timp zarzavaturile proaspete la îndemână.

4

Borcane cu etichete

Aceste recipiente cu plante urmează principiul ”less is more”. Pentru a le personaliza ai nevoie de borcane, sârmă, semințe de plante și etichete.

5

Plante suspendate

Construiți ghivece suspendate de pereți folosind straturi de scoici (ideale pentru drenaj), sol și speciile tale preferate de plante suculente pe care să le plantezi în borcane.

6

Grădină verticală

Înrămează-ți plantele și transformă natura în artă! Poți folosi o bucată de gard din sârmă – utilizată pentru cotețurile găinilor, de exemplu – apoi agață borcanele cu plante de el și pune rama pe perete pentru un efect spectaculos.

7

Grădini – hibrid

Folosește-te de obiecte din casă pentru a crea noi elemente de design. De exemplu, un scaun rustic din lemn poate fi utilizat pe post de suport pentru borcanele cu flori.

8

Borcane colorate

Nimeni nu spune că borcanele trebuie să-și păstreze aspectul inițial; Scoate o pensulă și folosește-o cu încredere, alături de vopsea viu colorată pentru a decora borcanele și a transforma grădina interioară după propriul gust.

borcane

 

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: houzz.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here