6 idei de cadouri pentru iubitorii de ciclism

0

Dacă ești un fanatic al ciclismului, CasoTeca s-a gândit la cadourile perfecte pentru cei care iubesc bicicletele și tot ce înseamnă accesorizarea lor. Fie că deții o bicicletă vintage recondiționată, o cursieră foarte bine întreținută sau preferi adrenalina pe BMX-uri, cu siguranță, vei găsi un accesoriu potrivit pentru modelul tău de ”biclă”.

Acum că primăvara și-a intrat în grații este timpul să vă scoateți ”iubitele” biciclete la plimbare și să le personalizați după propria plăcere. CasoTeca vă propune cadouri precum: vopsea reflectorizantă, încărcător pentru telefon atașat de axul bicicletei, siguranță în formă de iederă, LED-uri pentru siguranța ta în trafic etc.

Așadar, iată cele 6 idei:

1. Cycle Crate

Pentru olandezi cultul ciclicsmului este deja foarte cunoscut, așa că produsul ”Cycle Crate” este conceput la Amsterdam de către o echipă specializată în confecționarea echipamente de bicicletă. Viața urbană pe două roți este în plină desfășurare pe străzile olandeze, iar ”Cycle Crate” este o cutie rezistentă, ideală pentru a transporta cumpărături, lăzi de bere, bagaje voluminoase. Poți achiziționa cutia ”plimbăreață” de aici.

Bicycle-Crate2__605

2. Spray invizibil pe suprafața biciletei, care lucește la lăsarea serii pentru cicliștii nocturni

Pentru o siguranță sporită Volvo prezintă spray-ul ”Life Paint” care pe parcursul zilei este invizibil, nu periclitatează culoarea biciletei tale, iar pe timpul nopții acesta reflectorizează puternic bicicleta. Spray-ul ”Life Paint” durează pe suprafața respectivă timp de o săptămână, iar apoi poate fi spălat cu ușurință. ”Life Paint” poate fi aplicat nu numai pe biciclete ci și pe haine, pantofi, cască etc. Acesta poate fi achiziționat de aici.

gifts-for-bicycle-lovers-2__605 (1)

3. Siguranța ” iederă” pentru bicicletele chic

Sono Mocci designer-ul lanțului de bicicletă ”iederă” inspirat din natura urbană, este prietenos cu mediul și imită naturalețea plantei. Are un cod de siguranță de 4 cifre și poate fi cumpărat în două măsuri: 9 cm și 15 cm.Siguranța poate fi cumpărată de aici.

gifts-for-bicycle-lovers-62__605

4. Revolights Skyline

Revolights Skyline este un sistem de iluminare performant pe bază de LED-uri, ce-i drept puțin mai scump, dar a fost votat ”cel mai bun sistem de iluminare” de către Men’s Journal Magazine. Acesta poate fi achiziționat de aici.

gifts-for-bicycle-lovers-48__605

5. Semnalizator Wireless

Semnalizatorul wireless este rezistent la apă și este ideal pentru cei care folosesc bicicleta în trafic, așa mâinile tale vor sta în permanență pe ghidon.Poate fi achiziționat de aici.

gifts-for-bicycle-lovers-45__605

6. Încărcător pentru telefon atașat de axul bicicletei

Pentru confortul și siguranța telefonului, încărcătorul portabil este ideal pentru cei care sunt mereu în grabă și nu au o priză la îndemână pentru încărcarea telefonului. Acesta poate fi achiziționat de aici. 

gifts-for-bicycle-lovers-46__605

 

 

Sursa foto: boredpanda.com, amazon.com

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here