Redecorarea casei, 6 idei nonconformiste

0

Dacă te-ai plictisit de aspectul actual al locuinței tale și nu ai timp să faci modificări majore, gândește-te la un obiect care nu ar lipsi din casa de vis pe care ți-o dorești și apoi integrează-l în decor astfel încât să se remarce, chiar dacă aceasta înseamnă să fii excentric. Este suficient să te lași purtat de imaginație pentru a-și transforma căminul într-o oază de relaxare, cu minimum de resurse. Iată câteva exemple de redecorarea casei:

Acvariul din pat

Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață și să te simți ca într-un hotel subacvatic, cum este faimosul Hydropolis din Dubai? Un pat cu acvariu integrat în tăblie ți-ar putea transforma visul în realitate, iar “nopțile albastre” ar avea cu totul altă semnificație pentru tine.

1pat

Pădurea din dormitor

Un candelabru care proiectează pe pereți umbre asemănătoare unor copaci este înfricoșător și fascinant deopotrivă. Cel  din imagine este semnat Hilden & Diaz și a fost inspirat de desenele biologului german Ernst Haeckel.

2candelabru

Plaja de sub birou pentru redecorarea camerei

Ti-e dor de mare? Poți aduce un petic de plajă chiar în locuința ta, de care să te bucuri când stai așezat la masa de lucru. Trebuie doar să renunți la încălțăminte și să te relaxezi așa cum face bărbatul din imagine.

6nisip

Ușa multifuncțională

O ușă pliabilă care poate fi transformată în masă de ping-pong este visul oricărei persoane active, pasionate de sport. Ușa din imagine este creația designerului Tobias Franzel și este perfectă pentru cei care locuiesc în apartamente mici.

4pingpong

Hamacul de interior

De ce să te limitezi la a te relaxa pe o simplă canapea când poți avea în casă un hamac în care să te și balansezi? Cel din imagine este numit Le Beanock, iar lanțurile pot fi ajustate pentru a obține forma unei canapele cu spătar.

3hamac

Cada transparentă

Cada care arată ca un “acvariu uman” este cu siguranță cea mai îndrăzneață dintre propunerile noastre. Design-ul din sticlă creează impresia că apa prinde formă și plutește, dar în ciuda aspectului futurist simplitatea caracterizează acest obiect realizat de firma Stern McCafferty.

5cada

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: boredpanda.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here