Cup&Candle = O ceașcă + O lumânare + Inspirație

0

Când îmbini lumânările realizate manual din soia, cu arta decorativă de pe o ceașcă de ceai vintage și adaugi multă pasiune și inspirație, rezultatul este mai mult decât un element de décor pentru casă. Este o poveste ce prinde formă, care te cuprinde și te poartă într-o lume magică, în propria ta casă. Astfel de povești sunt create la Cup&Candle , de catre Oana Botezatu, alături de soțul ei.

Povestea Cup&Candle

A început în urmă cu aproape un an – atunci când Oana a citit pe site-ul Marthei Stewart un sfat care avea să îi rămână întipărit, gata să fie reactivat la vederea unei lumânări din soia.

Citatul era „Daca nu mai ai chef sa bei cafea din ceașca veche, pune în ea ceara și transform-o în lumânare“

Ceara de soia, spre deosebire de parafină, este non-toxică și eco-friendly.

“Cumva, ideea aceea cu resturile de lumânare topite și puse într-o ceașcă veche și aceasta, cu ceară de soia, s-au mixat în mintea mea și am zis „Ce-ar fi dacă?“” –își amintește Oana.

IMG_4897

IMG_5116

De atunci și până în prezent, lumânările Cup&Candle au adus zâmbete tuturor celor care le-au cunoscut. Fine, delicate, cu o poveste proprie și o frumusețe misterioasă, acestea devin un punct de atracție în casă.

Creatoarea acestui concept, Oana Botezatu, este îndrăgostită de frumos și își urmează pasiunea, pe un drum presărat cu momente frumoase.

“Câte lumânări în cești Cup&Candle au plecat de la noi, tot atatea bucurii ni s-au întors înzecit. Ce să spun? De seara în care am făcut prima ceașcă și am stat cu ochii la ea, s-o vad cum arde, cateva minute bune, de parcă cine știe ce mare chestie făcusem?! De dimineața în care am primit un SMS de la prietena care cumpărase o lumânare cu vanilie într-o ceașcă vintage de Polonia? De prima comandă venită din străinătate, din Marea Britanie? De lumânarea în ceașcă vintage Villeroy & Boch care a plecat, înainte de Crăciun, spre Shanghai? De mailurile care încep cu „E minunat ce faci, bravo“?!”  ne mai mărturisește Oana.

IMG_4960

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here