7 idei de cadouri pentru o primăvară plină de seducție

0

Luna femeilor este în plină desfășurare, iar doamnele importante din viața noastră trebuie răsfățate. CasoTeca s-a gândit la 7 piese de lenjerie intimă, care le vor aduce zâmbetul și le vor face să se simtă cu adevărat speciale.

În acestă primăvară, SevenSins.ro îndeamnă toate femeile să aibă mai multă încredere de sine și să  poarte piese de lenjerie intimă feminine și provocatoare. Piesele de lenjerie intimă rămân secretul tău până când alegi să îl dezvălui. Fie că alegi seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe sau halate delicate și misterioase, piesele de lenjerie intimă speciale îți ridică tonusul și te fac să te simți mai atrăgătoare.

Feminitatea este un atu irezistibil al tuturor femeilor. În această primăvară, seturile de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro sunt un manifest pentru a pune în valoare acest atu. Alege întotdeauna materiale delicate și plăcute la atingere, precum dantela, detalii din catifea sau satin fin. Purtate sub orice ținută, aceste piese îți vor influența pozitiv starea de spirit astfel încât să fii permanent bine dispusă și sigură pe tine.

Body-urile, confortabile și seducătoare

Concepute astfel încât să avantajeze și să pună în evidență silueta, body-urile și topurile îți aduc plusul de încredere în tine de care ai nevoie pentru a-ți pune in aplicare orice plan și a-ți îndeplini obiectivele. Acestea conturează sânii și talia și sunt astfel ideale sub o rochie vaporoasă de primăvară, sau un costum cu cămașă și fustă office.

Corsetele care nu trebuie să lipsească din garderobă

Un simbol autentic al feminității și forței de seducție, corsetele sunt piesele de lenjerie intimă care nu trebuie să lipsească din garderobă în această primăvară. Când ai o întâlnire importantă, poarta pe sub ținuta de birou un corset din dantelă sau din satin. Nimeni și nimic nu-ți va sta în cale, pentru că te vei simți sigură pe tine și gata să depășești orice situație.

Iată cele 7 piese de lenjerie irezistibilă:

SevenSIns.ro_body-chilirose-lupita-100507_96lei

SevenSIns.ro_chemise-obsessive-convally-100011

SevenSIns.ro_corset-obsessive-dottie-102929_105lei

SevenSIns.ro_corset-obsessive-empressia-100018

SevenSIns.ro_set-sexy-obsessive-intensa-100811_52lei

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here