8 idei pentru amenajarea spațiului de lucru din casă

0

Pe măsură ce internetul este tot mai prezent în viețile noastre, lucratul de acasă a devenit obișnuință pentru unii dintre noi. Astfel, spațiul de lucru în care petreci zilnic câteva ore ar trebui să fie cât mai confortabil, dar și suficient de creativ pentru a te inspira și a te “ține în priză”. Indiferent de modul în care alegi să ai de lucru acasă, trebuie să ai în vedere cel puțin trei aspecte: amenajează-ți biroul astfel încât să ai contact și cu lumina naturală, decorează spațiul cu plante vii și imagini nostime, nu fi foarte dezordonat. În continuare îți propunem opt tipuri de design care te-ar putea inspira:

Inserțiile de aluminiu dau o notă aparte spațiului de lucru și sunt ideale pentru cei care preferă simplitatea și culorile reci.

birou1

Scaunul pe care te așezi zilnic la birou trebuie să fie confortabil. Găsește un scaun sau chiar un fotoliu care contrastează cu restul decorului, iar dacă este viu colorat și are formă ciudată, cu atât mai bine!

birou2

Potrivit studiilor, lumina artificială contribuie la instalarea oboselii, în timp ce lumina naturală ajută la creșterea productivității. Cu toate acestea, oamenii tind să fie distrași de peisajele naturale, de aceea nu este o idee bună să îți așezi biroul exact lângă fereastră.

birou3

Cum să creezi două birouri cu minimum de resurse…

birou4

Dacă nu știai la ce mai pot fi folosite umerașele…

birou5

Alb și negru într-o combinație modernă și interesantă.

birou6

Îți amintești de tabla de la școală? Niciodată nu este prea târziu să o refolosești, chiar la tine acasă. Fără îndoială că te va ajuta să fii mai organizat.

birou7

Mobilier vintage și accesorii moderne pentru un spațiu de lucru sofisticat.

birou8

 

Autor: Alina Boicu

Surse foto: businessinsider.com; homeadore.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here