1.600 mp din Botoșani au fost acoperiți cu mobilier LEM’S

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel de-al doilea magazin LEM’S din acest an. După magazinul deschis la începutul lunii în Onești, Lemet a deschis un nou magazin LEM’S la Botoșani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobilă din Botoșani și unul dintre cele mai mari magazine al rețelei. Valoarea investițiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei.

Magazinul LEM’S din Botoșani se întinde pe o suprafaţă de 1600 mp și este unul dintre cele mai mari magazine LEM’S la nivel național. Acesta se află situat în cadrul Galeriei Kaufland, pe Bd. Mihai Eminescu, nr. 2 (Family Center Botosani).

Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Cu acest spaţiu comercial, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

”Orașele în care deschidem noi magazine nu sunt alese la întâmplare. Decizia este luată în urma unor analize care au în vedere numărul de magazine LEM’S deja existente în oraș, numărul și calitatea celorlalte magazine de profil și cererea în raport cu oferta produselor marca LEM’S. Astfel am decis să relocăm magazinul din Botoșani când s-a dovedit că cei 400 mp erau insuficienți faţă de cererea de mobilier la nivel local. Am văzut că în localitate nu exista un alt magazin de profil cu o suprafață de peste 1000 mp, deci cu o gamă variată de produse. Alte câteva orașe sunt supuse în prezent unei analize, urmând să decidem care sunt acelea în care trebuie să avem o prezență mai mare. București este unul dintre oraşele vizate pentru extindere”, declară declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

În primele trei luni ale anului, vânzările în magazinele Lem’s au ajuns la 40,18 milioane de lei, în creștere cu 10 procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

Reduceri și mobilier în rate

LEM’S oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEM’S a început perioada de sales. Până pe 3 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fără dobândă prin Bancpost

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here