Proiectul bucătăria: specialiștii recomandă stil și funcționalitate

0

Bucătăria este pentru cei mai mulți dintre noi cea mai importantă încăpere a locuinței, fiind considerată “sufletul casei”. Amenajarea ei devine o misiune cheie și depinde în mare măsură de personalitatea ta și de importanța pe care o acorzi acestui spațiu.

 

Bucătăria are un rol utilitar în casă, este locul unde îți bei cafeaua, unde îți poți invita prietenii sau unde iei masa alături de familie, astfel că mobila de bucătărie trebuie să îți asigure spațiul prielnic pentru toate acestea, având în același timp și un design plăcut.

 

Iată 3 criterii pentru alegerea bucătăriei tale

 

  1. Alege stilul în care îți vei decora (sau redecora) bucătăria, încercând să vizualizezi încăperea în ansamblul său. Deși mulți sunt de părere că trendul contează atunci când îți alegi mobilierul de bucătărie, trebuie să ții cont de stilul și personalitatea ta. Trendurile se schimbă permanent, însă un mobilier care întrunește toate preferințele tale nu va fi niciodată demodat.
  2. 2. Funcționalitate. În bucătărie se vor crea mereu aburi și va fi și un spațiu destul de utilizat, multe dintre activitățile cotidiene desfășurându-se aici. De aceea trebuie să ai grijă ca încăperea să fie mereu ventilată și bine aerisită și totodată să ai totul la îndemână. În plus, ai nevoie de un mobilier de calitate, rezistent în timp, realizat de către profesioniști cu experiență. Astfel, vei evita să faci schimbări sau reparații foarte des.
  3. Spațiul este o problemă, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc. Pentru spațiile mici, se recomandă un mobilier de bucătărie în nuanțe deschise, alcătuit din corpuri înguste și înalte, precum și din corpuri suspendate. În acest fel, vei economisi spațiu și vei avea suficient loc de depozitare.

 

3 modele de bucătării cu stil și funcționale pentru orice spațiu

 

Cu un design elegant, bucătăria Karisma de la LEMS este practică și răspunde exigențelor celor mai pretențioși clienți. Fronturile din MDF înfoliat sau vopsit , modelul și mânerele din nichel îi conferă un plus de finețe, iar varietatea de culori din care poți alege o fac potrivită oricărui stil sau tip de spațiu, integrându-se perfect în casa ta.

Albul conferă un aspect clasic și rafinat, perfectă pentru bucătăriile cochete. Sistemul modular în baza căruia a fost gândită bucătăria Karisma te ajută să îți configurezi ansamblul cu dimensiunile perfecte pentru bucătăria ta.

Dacă ai o personalitate dinamică și vrei ca bucătăria să fie după chipul și asemănarea ta, atunci bucătăria Gazelle de la LEMS este exact ceea ce cauți: colorată, modernă, cu un finisaj lucios.

Turcoazul invită la calm și trimite cu gândul la apele tropicale sau la cerul senin, transformând timpul petrecut în bucătărie într-o adevărată sesiune de relaxare. Mai mult, fiind gândită în sistem modular, poți combina corpurile de mobilier după bunul plac, astfel încât să obții mobila care să se încadreze perfect în bucătăria ta, indiferent de suprafață. Poziționată de drept în categoria premium, bucătăria Gazelle va aduce un plus de eleganță și modernism și îți va însufleți casa datorită culorilor pastelate, carcasei de stejar și mânerelor din nichel.

Dacă vrei să redecorezi, dar ai un buget ceva mai redus, bucătăria Domino de la LEMS este perfectă pentru tine. La un preț accesibil, mobilierul păstrează calitatea, stilul modern și finisajele lucioase, specifice bucătăriilor LEMS. Datorită programului modular și al compartimentării inteligente, bucătăria Domino se va potrivi, cu siguranță, perfect în locuința ta, iar tu vei avea o bucătărie nouă și modernă cu o investiție minimă.

Bugetul și modalitățile de plată sunt importante pentru noi toți. Este bine să știi că există soluții de finanțare care îți permit să cumperi mobila oricând, fără dobândă și bătăi de cap.

Poți consulta aici variantele de finanțare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here