Dacă bloggerii de travel sunt puși în dificultate în contextul măsurilor anti-coronavirus covid-19, food bloggerii parcă înfloresc.
Mai de voie sau de nevoie, gătitul a devenit una dintre ocupațiile principale în carantină, dacă ar fi sa ne luam după pozele din social media sau după rezervele de drojdie din supermarket.
Iată cum poți sa postezi poze demne de un food blogger amator, dar de succes, pe Instagram sau Facebook:
1. Se ia un platou colorat (al nostru este de la Anthropologie, dar puteți folosi și o strachină românească)
2. Se pune de o salată sănătoasă, dar gustoasă, cu ulei de măsline și legume proaspete de la mega-ul din colț
3. Se face o omletă simpla și sățioasă într-o tigaie de teflon; puteți exagera cu telemeaua! A se poza direct din tigaie pentru un vibe hipsterish
4. O baghetă, mai franțuzeasca sau mai românească
5. Și toate se așează într-un decor luminos, poate cu niște flori în fundal și cu furculița pregătită de acțiune.
Pentru novici este suficient sa începeți cu pașii de mai sus, fără să fiți parte din peisaj.
Trei sucuri de fructe şi legume pe care trebuie să le bei vara
Spor la gătit, dar și la vloggărit ! #staiacasă
autor: Elena David