Cum să folosim corect culoarea gri în decorarea livingului

0

Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui atunci când vrei să-ți decorezi livingul în gri este: cât de mult gri? Poți alege să vopsești toți pereții în gri, să ai mobilă gri și să arate bine, sau poți să folosești mai puțină culoare, folosind o piesă sau două pentru a accentua un decor gri. CasoTeca îți arată cum să folosim corect culoarea gri în decorarea livingului.

Cu cât culoarea gri este mai închisă, cu atât camera de zi va insufla un aer intim și confrotabil, dar și mic. Iar dacă folosești nuanțe mai deschise, spațiul va fi mai luminos și va părea mai mare. Iată câteva idei și trucuri care te vor ajuta să te decizi ce fel de stil vrei atunci când alegi să-ți decorezi camera de zi.

Mizează totul pe gri

Vopsește toți pereții camerei în gri, însă spațiul va da impresia ca este mai mic. Dacă vrei să mergi pa această variantă sau să folosești un gri închis pentru pereți, atunci camera va căpăta un aer masculin. Dar chiar și-așa, poți aduce lumină în cameră cu ajutorul draperiilor și a tocurilor ferestrelor, care trebuie să fie albe. Sau poți să spargi culoarea prin folosirea unui brâu alb pe perete.

1

2

3

4

Mizează pe simplitate

Care este primul lucru pe care îl observi atunci când intri în living? Este peretele? Un raft? Măsuța de cafea? Ia notă de punctele de atracție a privirii atunci când cineva intră în camera de zi. De exemplu, dacă primul lucru care se observă atunci când intri în cameră este peretele, atunci vopsește-l în gri, iar ceilalți pereți îi poți lăsa în alb.

Dacă zona de relaxare este cea care sare în ochi, atunci amplasează o canapea gri și pune pe ea mai multe perne în nuanțe diferite de gri.

5

6

 

 

gri

Folosește culori

Nu e o idee rea să adaugi culoare în camera de zi. Aceasta se va diferenția de paleta de nuanțe gri. Se pot folosi perne de alte culori, precum galben, albastru sau verde, obiecte de decor într-o culoare sau chiar plante. În plus, poți folosi și draperii colorate.

8

11

10

9

12

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here