S-a deschis un nou showroom Lem’s în Alba Iulia

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis recent un nou magazin Lem’s în Alba Iulia. Magazinul se află pe bulevardul Ferdinand, vizavi de gară, şi măsoară 600 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate.

Prezenţa Lem’s în Bucureşti şi în urbanul mic

Lem’s este prezent în Capitală cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom din București măsoară peste 6000 de mp. Cea mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de mp. Restul țării rămâne însă la fel de interesant, politica de extindere a reţelei luând în considerare urbanul mijlociu şi mic. Exemple în acest sens sunt oraşe ca Videle sau Rovinari.

„Fie că e vorba de cele 6 magazine din Bucureşti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem’s din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

„Creşterile constante pe care Lem’s le-a înregistrat în anii din urmă sunt datorate investiţiilor în reţea, dar şi investiţiilor în inovație. În industria mobilei, inovaţia înseamnă tehnologii și utilaje, materiale, design şi, în final, produse de mobilier cu valoare adăugată mare”, declară Alexandru Rizea, director general Lemet.

Lem’s: Reduceri de până la 40% și mobilier în rate fără dobândă

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt UniCredit Consumer Financing IFN prin finanţare a produselor direct în magazine, băncile Raiffeisen şi Transilvania. Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. Până pe 30 august, magazinele Lem’s propun clienților reduceri de până la 40% la toate gamele de produse.

1moko

Dining_Miracco_1

Dormitor_Miracco_5

3coltar

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here