Cum poate influența patul ales design-ul dormitorului tău?

1

Dormitorul – locul sacru pentru odihnă, cum îl aranjăm în așa fel încât să fie satisfăcător atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al confortului?

Confortul în propria casă este printre cei mai importanți factori pe care ar trebui să îi luăm în considerare atunci când ne hotărâm fie să renovăm, fie să cumpărăm un nou apartament sau o casă. De ce? Pentru că spațiul pe care îl numim ACASĂ trebuie să fie acel loc unde putem scăpa de toate grijile, unde prindem forțe noi pentru următoarea zi de muncă sau pentru alte activități pe care le desfășurăm. Odată ce odihna nu este așa cum ar trebui să fie, nu vom mai da randament, starea noastră de bine va scădea considerabil, iar în acest fel, foarte multe probleme pot apărea. De aceea, trebuie să fim foarte atenți la design-ul interior din casa noastră, să nu ne grăbim atunci când facem alegeri. Este recomandat, dacă bugetul ne permite, să apelăm la experți, cum ar fi designerii de interior. Un designer de interior este omul perfect ce te poate ajuta în orice nelămurire ai, de la culori, la optimizarea spațiului și chiar prețuri și modele. Desigur, dacă îți dorești să faci totul de unul singur, va fi nevoie de mai mult timp de căutări până vei lua decizia finală.

Design-ul dormitorului

Cum poate influența patul ales design-ul dormitorului tău? Ei bine, despre pat putem spune că se află în topul celor mai importante piese de mobilier din casă, ba chiar pentru unele persoane este pe locul 1. Atunci când ne alegem patul trebuie să luăm în vedere anumite aspecte, precum culoarea pereților, a draperiilor și a altor obiecte ce se află în cameră (birou, noptiere, decorațiuni). De asemenea, este extrem de important ca mărimea patului să fie una potrivită, în raport cu spațiul disponibil pe care îl ai. Din acest punct de vedere, un pat 160X200 ar putea fi o alegere potrivită pentru tine.

Dacă vei alege un pat mult prea mare pentru dormitorul tău, nu vei mai avea loc să depozitezi alte obiecte, ba chiar nu vei mai avea loc să te deplasezi cu ușurință în încăpere. Acest fapt îți va da bătăi de cap, iar pe termen lung vei avea o stare de iritabilitate continuă atunci când te vei afla în dormitor.

Design-ul dormitorului poate avea mult de suferit în funcție de patul ales, deoarece trebuie să ținem cont de stilul pe care îl abordăm. De exemplu, dacă vom alege ca dormitorul nostru să fie decorat în stil clasic, nu vom putea adăuga un pat ce este confecționat într-un stil minimalist sau extrem de colorat, căci va strica tot ceea ce am clădit în încăperea respectivă.

Un pat 160×200 poate influența în mod pozitiv design-ul dormitorului tău, deoarece HomeWish îți prezintă o gamă extinsă de modele ale acestuia.

La HomeWish ai parte de mobilier de calitate și de nenumărate modele din care poți alege preferatul tău. Tot ce îți rămâne de făcut este să navighezi pe site și cu siguranță vei găsi patul visurilor tale, pentru un somn relaxant și odihnitor. Somnul este foarte important pentru fiecare dintre noi, așa că nu neglija alegerea unui pat potrivit!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here