Idei despre cum poți decora folosind colivii

0

Coliviile au devenit un trend super interesant și accesibil pentru decorarea casei dumneavostră. Acestea sunt versatile și pot fi transformate în tot felul de accesorii care să dea un ton romantic camerei, pot fi candelabre sau ghivece pentru flori. Orice formă ar lua aceste mici accente cu siguranță vă vor capta atenția și vor oferi încăperii un aer boem, de poveste.

De altfel, acestea sunt o idee excelentă pentru decorațiunile de nuntă, sau pentru ”mărturii”, care cu siguranță vor fi refolosite de către invitați pentru a creea ambient într-una din camerele casei.

Așa că iată ideile pregătite de CasoTeca:

Coliviile folosite pentru iluminat sunt la modă și nu vor da niciodată greș.Ce este extraordinar este că pot fi folosite în mai multe tipuri de decor. În toate vor arăta excelent.

candelabru (3)

candelabru (2)

 

candelabru (4)

candelabru (5)

candelabru

candelabru (9)

Ghivece spectaculoase și ingenioase pentru flori. Plantele vor arăta excelent atârnate în colivii, fie că sunt în interiorul casei sau în grădină. Dupa cum doriți puteți să le vopsiți diferite culori sau să păstrați albul pentru un contrast între flori și colivie.

ghiveci (2)

ghiveci (3)

ghiveci (4)

ghiveci (5)

ghiveci

ghivrci

 

Accesoriile pentru încăperi create din colivii,  vor da un plus de personalitate. Creați diverse aranjamente pe gustul dumneavostră doar folosindu-vă imaginația.

interior (2)

interior (3)

interior

interior (7)

interior (8)

interior (9)

Aranjamentele  pentru nuntă formate din colivii sunt la mare căutare  așa că nu ezita să le folosești! O nuntă va deveni cu siguranță o poveste cu ajutorul coliviilor umplute cu flori pastelate. Farmecul aranjamentelor este garantat și prețul nu este piperat.

nunta (2)

nunta (3)

nunta (4)

nunta (5)

nunta (7)

nunta

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here