Aspect nou pentru globurile de Crăciun vechi

0

Mai este doar o lună până la Crăciun și deja ne gândim la cum am putea să decorăm bradul pentru a întâmpina cum se cuvine această sărbătoare. Dacă bugetul este limitat sau pur și simplu nu ești gata să renunți la vechile globuri de Crăciun, te ajutăm cu câteva sfaturi să le schimbi aspectul pentru a corespunde trendurilor.

Globuri cu panglici colorate și catifea

Dacă ai globuri sparte sau te-ai plictisit de aspectul celor vechi, decupează mici fâșii din panglici colorate și lipește-le pe globuri, pornind de jos, spre partea care se agață în brad. De asemenea, panglicile din partea superioară trebuie să fie mai lungi decât cele de la bază. Poți folosi și panglici din catifea cu care să înfășori globurile și pe care să le legi în forma de fundă.

globuri-panglici-catifea2

Globuri transparente umplute

Globurile transparente și incolore vor avea aspect mai interesant dacă le umpli cu sare, zahăr sau chiar vată pentru a imita zăpada. De asemenea, poți folosi un șir din mărgele subțiri în loc de sfoară pentru a le agăța în brad.

globuri-cu-zapada

Globuri cu accesorii

Dacă preferi globurile cu design sofisticat și vrei să obții modele unice, lipește ștrasuri din loc în loc sau folosește-te de partea metalică detasabilă a globurilor pentru a introduce sub ea un material încrețit care să creeze impresia de “pălărie”.

glob-rosu-verde

Globuri cu sclipici

Scufundă un glob în lipici și apoi în sclipici. Poți folosi metoda și pentru a crea diferite modele prin aplicarea parțială a lipiciului și sclipiciului.

globuri-sclipici

Globuri cu dantelă

Dantela este elegantă și poate arăta bine chiar și pe globurile de Crăciun. Fie că o preferi neagră sau colorată, dantela este potrivită și pentru a ascunde defectele sau crăpăturile globurilor.

globuri-iuta

Globuri din in și iută

Daca îți place stilul vintage și nu ești adeptul culorilor stridente, încearcă să creezi singur globuri folosind fâșii de in și iută. Trebuie doar să le rulezi în formă sferică și să le adaugi sfori simple pentru agățare.

 

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: interiorholic.com, bhg.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here