Casa de 1 milion de dolari din inima pădurilor australiene

0
resedinta gosford

Gosford este un oraș aflat la aproape 100km de Sydney, situat pe coasta centrală a statului New South Wales din Australia cu capitala la Sydney. Din ce în ce mai mulți australieni aleg să se retragă în liniștea pădurilor care înconjoară orașul. Aici prețurile sunt mai rezonabile având în vedere că un teren de 10.000mp și o casă printre „bushland”-ul autentic valorează în jur de un milion de dolari australieni. În oraș, prețul unui apartament cu 2 camere este de peste un milion de dolari. Gosford este înconjurat de zeci de locații populare de vacanță. Este un loc de refugiu pentru cei care vor să renunțe la agitația metropolei.

 

Plajele spectaculoase cu valuri numai bune pentru surf nu lipsesc iar clima blândă vă binedispune pe tot parcursul anului. Pădurile și lacurile oferă numeroase opțiuni de relaxare turiștilor cât și locuitorilor orașului. Lacul Brisbane este unul din atracțiile principale, unde se pot practica pescuitul și sporturile de apă.

Orașul Gosford este înconjurat de numeroase parcuri naturale precum Popran National Park care prezintă flora specifică zonei. Șerpii, cangurii sau alte animale native pot fi văzute la Australian Reptile Park, unul dintre atracțiile principale ale Australiei.

Cât despre reședintele Gosford-ului nu putem spune decât că sunt de asemenea luxuriante și este cert că australienii nu se tem de megalomanie. În zonă există resedințe (mansion-uri cum le denumesc) înconjurate de hectare de teren. În pozele următoare vă prezentăm o casă în valoare de un milion de dolari care este echipată cu 3 dormitoare, 4 băi, o cameră pentru birou, living deschis plus un jacuzzi exterior pentru relaxarea de seară. La realizarea acestei locuințe au participat doi arhitecți englezi.

 

Interior reședință Gosford

 

Grădină reședință Gosford

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here