4 stiluri noi de amenajare a locuinţei

0

Energia, bucuria şi relaxarea sunt principalele stări care stau la baza celor patru stiluri de amenajare. Acestea definesc tendinţele sezonului primăvară – vară în amenajarea casei dezvoltate de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

“Indiferent dacă este vorba de culori vii, de contraste puternice, suprafeţe 3D sau modele exotice, noile tendinţe în amenajare îndeamnă la schimbări. Casa devine centrul vieţii şi oferă satisfacţie, fiind un loc special pentru liniştea de care are fiecare nevoie, sau pentru distracţie şi socializare”, a afirmat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Ideile de amenajare propuse arată care sunt tendinţele actuale în privinţa culorilor pereţilor, nuanţelor şi texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii ce nu trebuie să lipsească din locuinţă. De aceea Hornbach propune în această primăvară patru stiluri de amenajare diferite: Tutti Colori, Soft Living, Form & Function și Paradise at Home care pot aduce schimbări majore în ambient, reușind să transforme vechiul decor într-unul nou şi deosebit.

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră oferă reţete pentru o locuinţă unde oricine şi-ar dori să trăiască. Este vorba despre locul unde ne simţim cel mai bine, iar nuanţele, materialele, decorurile alese sunt cele care reuşesec să transforme orice ambient în ‚acasă’”, a spus designer-ul Axel Venn.

 

Stilul Tutti Colori pentru un ambient distractiv
Tutti Colori este un stil neconvenţional, îndrăzneţ şi experimental, un stil care aduce veselia mai aproape. Nuanţele primăvăratice ce caracterizează acest stil oferă adevărate explozii de culoare, fie pastelate, fie intense: Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-Pink, Lagoon, Violet Tulip şi alb polar. Și modelele în zig-zag sau efectele pitoreşti de acuarelă oferă o atmosferă plăcută. În ceea ce privește stilul Tutti Colori, nu doar pereţii sunt coloraţi, ci şi stofele decorative, ceasurile de perete, ramele de oglindă şi fronturile de bucătărie. La fel de relevante sunt și tablourile expresioniste care insuflă viaţă locuinţei.

Stilul Tutti Colori

 

Stilul Soft Living este natural şi proaspăt
Stilul Soft Living poate fi practic sau comod, geometric sau natural, pitoresc sau elegant, pe scurt un stil care asigură liniştea şi starea de bine. Colţurile rotunjite şi suprafeţele calde sunt cele care stau la baza conceptului acestei colecţii. Nuanţele pastelate adoptate pentru acest stil sunt : Blossom, Touch of Mint, Apricot, Smoke Grey, Aloe Green, Copper Accent şi Eggshell; nuanțe care imprimă o sobrietate plăcută şi o modestie elegantă. Ca elemente definitorii pentru acest stil se remarcă romburile, modelele de fulger şi dungile late, lămpile şi accesoriile cu forme uşor rotunjite.

Stilul Soft Living

 

Stilul Form & Function – Modele grafice
Stilul Form & Function este caracterizat de contraste alb-negru, efecte grafice, suprafeţe geometrice, dungi, linii curbe şi combinaţii de materiale. Opal White, Charcoal, Quartz-Grey, Vivid Green, Atlantic Blue, Springtime şi Grey Flacon sunt nuanţele de culoare captivante și definitorii ale acestui stil. Suprafeţe interesante în încăpere se pot crea cu ajutorul unor structuri puţin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice şi dungi longitudinale. Stilul Form & Function este foarte potrivit pentru o locuinţă care iese din tipare dar şi pentru un spaţiu de birouri nonconformist.

Stilul Form & Function

 

Stilul Paradise at Home – Pădurea tropicală în care poţi locui
Pentru stilul Paradise at Home sunt potrivite plantele verzi exotice cu frunze mari ca de exemplu palmierii, combinate cu motive florale şi fructe tropicale. Pereţii şi textilele sunt prevăzute cu modele exotice pentru a crea o atmosferă de pădure tropicală. Paleta de culori în cazul acestui stil este foarte variată: Pink Orchid, Flower Bouquet, Paradise Bird, Palm Green, Green Delight, Light-Sky și Mysterious Shimmer. Această colecţie este recomandată celor care apreciază lucrurile extravagante şi pentru care mişcarea este prezentă în viaţa de zi cu zi, în toate formele ei.

Stilul Paradise at Home
Hornbach pune la dispoziţia clienţilor, în toate cele cinci magazine peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft şi alte 60.000 disponibile la comandă.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here