A apărut un nou portal de anunţuri imobiliare

0

O nouă platformă online cu anunţuri imobliare a fost lansată pe piaţa din România. Compania care deţine site-ul de anunţuri OLX.ro a lansat un nou site dedicat exclusiv acestui domeniu.

Anunţurile de pe www.storia.ro au o claritate ridicată şi oferă informaţii suplimentare faţă de cele prezentate pe site-ul OLX.ro, astfel încât procesul de căutare să fie cât mai relevant. Fiecare proprietate este însoţită de harta completă a zonei, ce conţine şi punctele de interes din imediata apropiere, precum spitale, farmacii, magazine, şcoli şi locuri de joacă. În plus, site-ul permite utilizatorilor să adauge un număr mai mare de fotografii, videoclipuri de prezentare şi tururi virtuale ale proprietăţilor listate.

Cu opt categorii principale, pe Storia se găsesc anunţuri variate, precum vânzarea şi închirierea de apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale şi birouri, dar şi depozite şi hale. Cei care sunt în căutarea unui apartament nou, au la dispoziţie o secţiune specială dedicată ansamblurilor rezidenţiale.

A apărut un nou portal de anunţuri imobiliare
A apărut un nou portal de anunţuri imobiliare

„Din dialogul continuu pe care l-am avut în ultimul an, atât cu agenţiile imobiliare, cât şi cu utilizatorii OLX aflaţi în căutarea unei locuinţe, am înţeles că existau nevoi pe care nu le acopeream complet, precum calitatea mai bună a anunţurilor sau posibilitatea căutării avansate în cadrul site-ului. Decizia de a lansa Storia şi de a oferi o soluţie completă pentru profesionişti pe piaţa imobiliară vine aşadar firesc”, spune Cristina Gheorghiţoiu, general manager Naspers Classifieds România.

Platforma OLX rămâne în continuare accesibilă pentru vânzătorii privaţi, care beneficiază de trei anunţuri gratuite la fiecare 30 de zile. Cei care vor să-şi promoveze anunţurile se percep taxe ce pornesc de la 0,95 euro per anunţ, prin alegerea unui pachet comercial dintre cele prezentate.

Agenţiile imobiliare pot alege şi publicarea ofertelor doar pe Storia, unde tariful este de 3,99 euro pentru fiecare anunţ în parte.

Platforma Storia este lansată în preznet în versiunea Beta, fiind accesibilă atât din varianta desktop, cât şi din cadrul aplicaţiilor mobile pentru sistemele de operare Android sau iOS.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here