Dacă vrei să-ţi izolezi casa, vezi ce producător a avut cele mai mari vânzări la termosisteme pe anul acesta, ca să faci alegerea potrivită

0

Sezonul acesta este recunoscut pentru schimbările bruşte de temperatură, iar pentru asta avem nevoie de un ajutor de nădejde în izolarea casei.

Dacă eşti în căutare de soluţii pentru a spori confortul termic din casă, CasoTeca a aflat care este cea mai căutată firmă în domeniul termosistemelor pentru a te ajuta în luarea unei decizii importante pentru familia ta.

Încă de la începutul anului compania producătoare de sisteme de termoizolaţie, AdePlast, a livrat peste 1 milion de metri cubi de polistiren, în condițiile în care la sfârșitul lui 2015, nivelul atins pentru acest produs a fost de 966 mii de metri cubi.

În ceea ce privește termosistemul am reușit să livrăm 10 milioane de metri pătrați, iar sezonul este în plină derulare. AdePlast își păstrează detașat poziția numărul 1 și în piața de polistiren, care anul acesta a suferit o serie de convulsii în sensul că un producător român și-a vândut facilitățile către o multinațională, iar alți producători s-au agregat în diverse structuri asociative care reprezintă mai mult sau mai puțin interesele pieței.

Totuși, în ciuda evoluțiilor din acest an, piața de polistiren se așază încet, încet pe aceleași coordonate ca în țările dezvoltate, iar la final vor rămâne 4-5 producători importanți, care își vor disputa clienții doar pe principii calitative, iar producătorii de garaj vor dispărea cu totul din peisajul actual al pieței”, declară Marcel Bărbuț, proprietar AdePlast.

Mai mult, la sfârșitul lunii septembrie compania a înregistrat o cifră de afaceri de 277 milioane lei, în creștere cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 “Este rezultat extrem de bun pentru o companie de dimensiunea noastră și pentru piața în care activăm. Pentru anul acesta ne-am propus menținerea cotei de piață, însă am reușit mult mai mult decât atât. Diversitatea de produse și soluții, dezvoltate chiar în laboratoarele noastre de cercetare, fac din AdePlast o marcă pe care nu o mai poți evita atunci când îți construiești o casă, faci o reparație sau o renovare”, precizează Marcel Bărbuț.

Dacă ai nevoie și de hidroizolații, le găsești, mai nou, tot la AdePlast

În calitatea sa de furnizor de soluții complete pentru construcții, AdePlast livrează soluții hidroizolante industriale prin gama de produse Schomburg. La acestea se adaugă, mai nou, membranele hidroizolante, care, la 9 luni, au înregistrat o creștere de 26% în vânzări și 51% în cantități.

Producătorul care exportă în ţări cu tradiţie în domeniul acesta

Încă o dovadă a calității produselor AdePlast este faptul ca acestea au început să fie din ce în ce mai căutate la export, în țări care au tradiție în ceea ce privește materialele de construcții de calitate. Compania a reuşit creșteri importante la export de 55%, livrând în țări ca Germania, Austria, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Cipru sau Marea Britanie.

“Avem un avans de 55% față de anul trecut și asta se datorează faptului că am început să avem parteneri stabili pe zone cu potențial mare de dezvoltare, dar și pentru că investițiile în certificările de calitate ale produselor încep să își arate roadele”, explică Alex Bărbuț, Export &  Development Manager AdePlast.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here