AdePlast lansează vopseaua superlavabilă pentru interior

1

AdePlast lansează vopseaua superlavabilă pentru interior şi intră astfel pe segmentul high premium. Compania a investit 1 milion de euro pentru a produce noua vopsea superlavabilă pentru interior.  AERIA GOLD cu Porus X are proprietăți excelente pentru realizarea unui finisaj de calitate și de lungă durată. Secretul acestei formule ideale stă în mâinile doamnei inginer chimist Doina Obreja, șeful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploiești.

Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X este utilizată pentru vopsirea tuturor suprafețelor pe bază minerală: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidării din cărămidă; BCA; plăci de ipsos; plăci de gips-carton; beton. Randamentul de acoperire al superlavabilei AERIA GOLD cu Porus X se păstrează la putere maximă pe toate aceste suprafețe.

’’Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar așteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet, te ajută să termini treaba mai repede și să conferi spaţiului luminozitate și „căldură” ambientală. La toate acestea ne-am gândit când am creat această vopsea. Toate ingredientele au fost alese într-o manieră selectivă astfel încât acest produs să satisfacă toate cerințele unui finisaj profesional”, spune Doina Obreja inginer chimist AdePlast.

aeria_Gold_2

Vopseaua este foarte rezistentă şi potrivită pentru suprafeţele ce necesită o curăţare frecventă. Prin multitudinea de caracteristici pe care AERIA GOLD cu PORUS X le întrunește, aceasta satisface toate nevoile cu care te confrunți atunci când renovezi.

Albul intens și proprietățile nepoluante o încadrează ca fiind eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă precum: spitale, clinici și cabinete medicale, maternităti, şcoli, grădiniţe, restaurante etc, precum și pentru orice alte încăperi supuse la decontaminări frecvente.

AERIA GOLD cu Porus X întrunește definiția vopselei ideale pentru o renovare ca la carte și pentru durabilitatea unei lucrări bine realizate. Pentru că AdePlast este cea mai inteligentă alegere.

8 argumente pentru care AERIA GOLD cu Porus X este singură vopsea de pe piață care întrunește toate calitățile într-un singur ambalaj:

  1. Grad de alb foarte ridicat, pentru suprafețe de un alb imaculat.
  2. Clasa 1 de lavabilitate. Suprafața pe care este aplicată se poate curăța cu detergenți caznici, uzuali, care se găsesc în casa fiecăruia. Aceasta nu necesită soluții speciale de curățare.
  3. Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrală și un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textură mătăsoasă la atingere.
  4. Aplicarea este la îndemâna oricui, aceasta nu necesită echipamente complicate. Oricine poate aplica superlavabila AERIA GOLD cu Porus X folosind o pensulă sau un trafalet.
  5. Asigură o protecție sporită a suprafeței aplicate împotriva bacteriilor, așadar AERIA GOLD este un canditat perfect pentru finisarea camerei celor mici.
  6. Toate ingredientele conținute în AERIA GOLD sunt din categoria celor „prietenoase cu mediul”, ceea ce conferă produsului un caracter perfect nepoluant.
  7. Pelicula formată în urma aplicării este complet hidrofobă, ceea ce înseamnă că apa nu poate pătrunde în suport, din exterior.
  8. Datorită ingredientului inovator PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate sporită la vapori și lasă peretele să respire, contribuind astfel la împiedicarea formării mucegaiului.aeria_gold_3

 

Linia de ambalare Aeria Gold cu Porus X:

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here