Experimentează cea mai avansată tehnologie Home Cinema din România

0

Noile tehnologii în materie de Home Cinema au devenit adevărate experiențe SF pe care merită să le încercați în casele voastre. Plus că puteți transforma propria sufragerie într-un cinema ca la carte.

Dacă nu sunteți neapărat cunoscători în domeniu puteți testa proiectoarele Home Cinema SONY, proiectoare cu rezoluție nativă 4K și sunet Dolby Atmos. Cei de la AVstore pun la dispoziţia doritorilor un showroom care vă pune la curent cu cele mai noi tehnologii de soluții Home Cinema. Recent, AVStore s-a mutat intr-un sediu nou, tot în zona Cotroceni.

casti avstore

„Din dorința de a oferi clienților noștri „the total HiFi and HomeCinema experience” am ales să ne mutăm într-un sediu nou, foarte modern, pe care l-am amenajat fără nici un compromis, atât la nivel de ambianță cât și ca proprietăți acustice ale showroomurilor. Parteneriatul cu SONY ne ajută să oferim pe piață un diferențiator la cele mai înalte standarde pentru publicul pasionat. Este o exclusivitate de care suntem foarte mândri și care se adaugă deja unui portofoliu semnificativ de produse exclusive la AVstore”, a declarat Bogdan ȘTEFAN – Managing Partner

O altă premieră pe piața românească, marca AVstore, sunt boxele wireless DEVIALET Phantom, cele mai avansate din punct de vedere tehnologic la categoria lor. Dincolo de detaliile tehnice, boxele se remarcă printr-un design excepțional.

boxa phantom

boxa phantom

 

 

Produsele AVstore.ro acoperă următoarele domenii de activitate: sisteme de sunet HiFi – stereo și surround; căști, amplificatoare pentru căști și playere portabile; soluții video – televizoare și proiectoare.

casti avstore

casti avstore

casti avstore

 

Sursa foto: gadget.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here