Află cum te protejezi de cancer cu medicii ROMGERMED

1

REȚEAUA DE POLICLINICI ROMGERMED spune că se concentrează cu prioritate pe asigurarea metodelor de prevenție pentru a nu ajunge la tratarea unor probleme mai grave de sănătate. Este bine știut faptul că unul dintre cei mai agresivi inamici ai corpului poate fi cancerul.

Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că dintre acești inamici, cancerul este mult mai simplu de prevăzut și ocolit. Așa încât, în urma unei vaste experiențe și pe baza unor studii de specialitate am reușit să desăvârșim un corp de reguli generale pentru a ține la distanță acest pericol atât de des întâlnit, încercând să ridicăm România de pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește mortalitatea prevenibila.

Reiterăm faptul că pentru REȚEAUA DE POLICLINICI ROMGERMED sănătatea nu are preț! În consecință, toate serviciile medicale pe care le oferim pot fi efectuate și în regim decontat de Casă Națională de Asigurări.

Prevenția înseamnă investigare amănunțită și disciplină în demersul de a monitoriza sănătate.

REȚEAUA DE POLICLINICI ROMGERMED încurajează efectuarea tuturor investigațiilor prin analize specifice, imagistică și prin vizite regulate la specialist.

Fiecare celulă a corpului tău prezintă interes pentru noi!

De aceea, vei vedea că evitarea cancerului de piele poate fi posibilă prin monitorizarea de către dermatolog. Evitarea cancerului de prostată poate fi evitată printr o simplă analiză de sânge-PSA, a cancerului tubului digestiv prin colonoscopie, a cancerului la toate organele prin whole body RMN și continuăm cu investigațiile asupra întregului corp!
Metodele de investigație folosite sunt minim invazive, nu reprezintă un risc pentru pcienti, eliminând teamă și discomfortul.

Vezi și Plante benefice pentru sănătatea noastră

Totodată, în REȚEAUA DE POLICLINICI ROMGERMED am dezvoltat programe și campanii informative despre bolile oncologice, promovând strategii de prevenire și gestionare a acestora și facilitând colaborarea medic-pacient, având că rezultat sensibilizarea comunității de pacienți, educarea acestora și salvarea lor.

Dr. Dorian Schwartz, directorul RETELEI DE POLICLINICI ROMGERMED transmite un mesaj important pacienților – „Încercăm să educăm pacienții și să le explicăm cât de importantă este prevenția, mai ales că majoritatea serviciilor sunt gratuite prin bilet de trimitere. Încercăm să-i învățăm că dacă investesc puțin timp pentru vizitele regulate la medic viață lor se poate îmbunătăți considerabil”.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here