AgriEuro Corp vrea să dezvolte un proiect de resort în România

0

AgriEuro Corp intenționează să dezvolte un proiect de turism la Marea Neagră, care va cuprinde case de vacanță ce vor fi acoperite cu stuf și dotate cu panouri solare, amplasate pe o insulă de 2,25 hectare pe care o deține, a anunțat compania.

1Pentru dezvoltarea caselor de vacanță din noul proiect de resort al AgriEuro Corp, care activează în domeniile agricultură, acvacultură și în industria turismului, compania a angajat firma de arhitectură Tehnomontaj, una dintre cei mai mari jucători din sectorul de construcție din România.

Ca parte a angajamentului, Tehnomontaj va finaliza un studiu geotehnologic și design de cartografiere 2D pentru locație, care include structura preliminară a caselor de vacanță.

Casele de vacanță vor fi complet echipate cu acoperișuri AgriEuro Corp din stuf și panouri solare. Clădirile ce vor face parte din resort sunt proiectate pentru a fi pe deplin ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, putând, astfel, să se integreze și în mediul natural înconjurător.2

După terminarea primelor faze din proiectul de resort al companiei AgriEuro Corp, va urma dezvoltarea unui alt proiect, ce va fi situat pe litoralul Marii Negre, și care va avea în componență un hotel și spa, unde turiștii vor putea să se bucure de o plajă din categoria Premium.

Cele două segmente ale proiectului vor fi legate printr-o alee de 5 km, pe care turiștii vor putea să se plimbe sau să folosească vehicule electrice sau biciclete pentru a se deplasa și a lua parte la diverse activități, cum ar fi observarea păsărilor, pescuitul și fotografia.

„AgriEuro Corp este încântată să înceapă această fază preliminară a complexului. Von respecta toate regulile de conservare a patrimoniu mondial UNESCO, unic, în timpul acestui întreg proces” a declarat Radu Cosmin Monda, CEO al AgriEuro Corp.

Principala proprietate a AgriEuro Corp este situată la intersecția dintre Delta Dunării și Marea Neagră.

footer-banner

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here