Alcool izopropilic: Utilizări uimitoare la care nici nu te-ai gândit

0

Dacă nu știi exact ce este alcoolul izopropilic, ei bine, este un agent chimic folosit pentru a facilita curățarea vopselei după polish. Ceea ce multă lume nu știe este faptul că alcoolul izopropilic are o mulțime de întrebuințări utile și uimitoare.

Poți dezgheța parbrizul

Aceasta este soluția rapidă și ieftină pe care o căutai! În loc să pierzi timp și energie răzuind geamurile înghețate ale mașinii, în timp ce îngheți de frig, pulverizează alcool izopropilic pe acesta și problema este rezolvată. Nu îți face griji, acesta nu dăunează în niciun fel.

Scapi de mirosul neplăcut din încălțăminte

Alcoolul izopropilic te ajută să scapi de mirosul neplăcut din încălțămintea ta. Pulverizează alcool izopropilic în încălțăminte seara și lasă-l să acționeze peste noapte.

Scapi de căpușe

Căpușele urăsc alcoolul, iar acest lucru este benefic pentru tine. Dacă vrei să scapi de căpușe, tot ce trebuie să faci este să stropești căpușele cu acest lichid și ele se desprind imediat de pielea ta sau a animalelor de companie.

Curăță electronicele

Tastatura laptopului, telefonul mobil sau alte electronice și electrocasnice pot fi curățare fără nicio problemă cu această soluție. Vei observa o diferență uriașă.

Curăță oglinzile 

Oglinzile pot fi o adevărată provocare atunci când vine vorba de curățarea și igienizarea lor. Alcoolul izopropilic curăță rapid și eficient atât oglinzile, cât și geamul.

Scapă de mirosul de usturoi

Dacă ai curățat usturoi și nu știi cum să scapi de acest miros de pe mâini, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțin alcool izopropilic pe mână.

Citește și Sarea amară (Epsom) și beneficiile ei în grădină și gospodărie

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here