Genarom – un magazin online unde găsești mobilă care să se potrivească perfect cu dorințele tale

0

Cu toate că este comod, cumpărăturile online nu sunt chiar simplu de facut. Mai ales când vine vorba de ceva atât de pretentios cum ar fi mobila. Pentru piesele de mobilier trebuie să ai un ochi format și o imaginație bine antrenată ca să poți vizualiza modul în care acestea se vor încadra în locuința ta fără a le vedea și în realitate.

Din fericire însă, există magazine online ca Genarom cu mobilă import de cea mai bună calitate și cu informații exacte în legătură cu dimensiunile și alte caracteristici ale produselor comercializate care te ajută să faci cea mai bună alegere.

La magazinul de mobilă online Genarom poți găsi colecții de mobilă Black Red White, dar și de la alți producători de mobilă și electrocasnice renumiți.

Existența unui showroom este o condiție importantă în alegerea unui magazin online de mobilă de incredere

O vizită la showroom-ul din București de pe Splaiul Unirii nr. 197 îți permite să configurezi în programul CAD mobilă comandă așa cum îți dorești. Să spunem de exemplu că ești în căutarea unor corpuri de bucătărie pe comandă. Alături de experții Genarom, în showroom-ul acestui magazin visurile tale devin realitate fiind foarte simplu să obții o imagine detaliată a produselor pe care urmează să le comanzi.

Tot în acest showroom, desi destul de restrans ca si suprafata, poți vedea cateva din cele 14.000 de produse din portofoliul Genarom, verificându-le calitatea, precum și proprietățile care le caracterizează. Astfel, o singură vizită te ajută să te convingi că ai de-a face cu un magazin online de mobilă în care produsele sunt exact așa cum sunt descrise pe site-ul oficial și primești la livrare exact ce ai comandat.

În plus, chiar dacă timpul sau distanța față de showroom nu îți permite efectuarea unei vizite, existența unui astfel de loc este vitală deoarece prin transparența sa, oferă cumpărătorilor garanția că produsele prezentate sunt exact așa cum se promovează în mediul online.

Un magazin de unde poți face toate cumpărăturile pentru locuința ta

Dacă timpul nu îți permite să cauți la nesfârșit piesele de mobilier, corpurile de iluminat și electrocasnicele potrivite pentru locuința ta, atunci este bine să găsești un magazin online de unde să poți achiziționa oricare din aceste produse fără a mai fi nevoie să cauți și în alte locuri. Iar Genarom este un astfel de magazin. De aici poți cumpăra nu doar piese de mobilier, ci și corpuri de iluminat sau electrocasnice incorporabile Teka și Bosch. Astfel economisești timp și în același timp elimini și grijile legate de transport nemaifiind nevoie să-ți faci programul în funcție de timpul de livrare a fiecărei comenzi în parte deoarece dacă se află pe stoc, toate produsele vor ajunge la tine în aceeași zi.

Tot la Genarom poți solicita și montarea produselor comandate la adresa dorită. Astfel nu va mai fi nevoie să apelezi la serviciile altei companii pentru asamblarea pieselor de mobilier fiindu-ți chiar și mai ușor să-ți planifici timpul necesar mobilării locuinței. Valoarea serviciului de transport și montaj o vei afla în momentul completării datelor comenzii cu adresa de livrare și astfel poți fi convins încă de la început că nu vor exista costuri ascunse sau taxe suplimentare, lucru pentru care nu numai timpul, dar și bugetul va deveni foarte simplu de calculat.

Câtă putere de decizie ai asupra mobilei dorite la Genarom?

Pentru Genarom satisfacția clientului este cea mai importantă misiune.

De aceea există multe piese de mobilier la care se pot alege culorile și materialele pentru ca acestea să se potrivească perfect în locuința clientului. Dressing-urile generoase ca dimensiuni de la Genarom sunt unele din acele piese unde clientul are mână liberă în alegerea design-ului potrivit.

Însă piesele de mobilier de la Genarom nu sunt gândite doar pornind de la elementele legate de aspect. Produsele comercializate de acest magazin sunt și extrem de funcționale oferind spații de depozitare sau fiind dotate cu sisteme extensibile ca în cazul canapelelor și fotoliilor ce pot fi transformate în paturi ergonomice. De aceea, cu Genarom poți asigura nu doar un aspect plăcut, ci și nevoia de spațiu și piese de mobilier funcționale a familiei tale fără a mai fi necesar să cauți și în alte locuri cele mai bune produse.

Citește și LEMS continuă proiectele de CSR de succes și în 2020

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here