Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie

0

Samsung Electronics a lansat pe piața europeană un nou aparat de aer condiționat – Wind-Free, o tehnologie care menține temperatura camerei la același nivel, oferind un climat interior ideal pentru un somn profund și odihnitor. CasoTeca îţi prezintă sparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie.

Noul aparat de aer condiționat răspunde nevoilor utilizatorilor de a elimina disconfortul creat de curenții de aer rece și facturile de electricitate foarte mari.

Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie

Aparatul dispersează ușor aerul rece prin cele 21.000 de orificii, ceea ce face ca aerul să se deplaseze mult mai încet, cu viteze mai mici de 0,15 metri pe secundă. Pe perioada verii, noul aparat de aer condiţionat de la Samsung, AR9500M, scade temperaturile foarte repede în modul de răcire rapidă – Fast Cooling Mode. Când temperatura dorită este atinsă, se mută automat pe funcția Wind-Free Cooling Mode. În plus, acest sistem de răcire în doi pași este capabil să scadă consumul de energie cu până la 72%.

Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie
Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie

„Suntem foarte mândri să lansăm noul nostru aparat de aer condiționat Wind-FreeTM pe piața europeană“, a declarat Wim Vangeenberghe, Președinte al SEACE Samsung. „Aceast lansare marchează un pas important în angajamentul Samsung de a deveni cel mai de încredere producător de aparate de aer condiționat aici, în Europa. Am lucrat peste 26 de ani în industria de profil și am urmărit Samsung de la distanță, fiind impresionat de dorința sa neobosită de a se extinde și a reuși în noi domenii. Sunt foarte bucuros să mă alătur Samsung și să iau parte la expansiunea industriei de aparate de aer condiționat.“

Ambele performanțe se datorează tehnologiei POWERboost și sistemului revoluționar Digital Inverter 8-Pole (Inverter Digital de 8 Poli) de la Samsung. Motorul de 8 poli, care are 8 magneți în loc de 4. Aceştia generează mai puține fluctuații ale cuplului, astfel încât este necesară, per total, mai puțină energie. Tehnologia POWERboost scurtează timpul necesar unui compresor să ajungă la frecvența maximă de Hertzi.

Control de la distanţă

Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie
Aparatul de aer condiţionat care scade consumul de energie

Modelul AR9500M are Wi-Fi și poate fi controlat de oriunde, printr-un smartphone și prin aplicația Smart Home de la Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanță temperatura. Mai pot fi ajustate setările, iar utilizatorii primes actualizări în timp real cu privire la modul în care funcționează aparatul. În plus, se mai poate monitoriza şi consumul zilnic de energie. În cazul în care apar probleme, se pot găsi soluții de depanare.

Această tehnologie de neegalat a fost recent recunoscută la premiile CES Innovation Awards din acest an.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here