Apartament de milionar în nuanţe de caffe latte în centrul New Yorkului

O amenajare de lux poate fi realizată cu ajutorul nuanţelor de caffe latte

0

Consumul de cafea, ciocolată şi cacao a crescut constant în ultimii zeci de ani şi nu rareori acestea sunt asociate cu bunăstarea şi chiar luxul prin emoţiile pe care le oferă. Gustul, savoarea, aromele dar şi culorile în care se prezintă sunt, toate, motive de bucurie şi satisfacţie. În diverse combinaţii, în special cu laptele, nuanţele maronii ale cafelei reprezintă o diversitate excepţională care nu putea trece neobservată de către designeri. Iar astfel, multe nuanţe de cafea au început să apară la interioare.

Dining room

 

Deasemenea, sunt proiecte în care întreg interiorul este conceput numai în astfel de nuanţe. Poate cele mai folosite sunt nuanţele purtând numele de caffe latte, cafe au lait sau latte macchiato, iar în acest sens există şi o companie de design, Caffe Latte,  care proiectează în acest fel mobilier şi decoraţi.

Un apartament super luxos

Apartamentul este situat în epicentrul Manhattanului, acolo unde Plaza District se întâlnește cu Central Park, adesea numit “Rândul miliardarilor”. Este o constructie modernă, din 2021, şi are 295 metri pătraţi, cu  mai multe camere complete: hol, living, dining, bucătărie, dormitor matrimonial, dormitor oaspeţi, cameră copii, birou si baie principală.

Living

Holul de intrare şi baia

 

 

Amenajarea a fost realizată de echipa de designeri de la Covet House Studio, marca soră a lui Caffe Latte, cu mobilier, decoraţii şi accesorii de casă realizate de Covet House. Apartamentul a fost proiectat  având funcţia de showroom, pe care clienții Covet House îl pot vizita.

Dining

 

Stilul este modern contemporan, cu finisaje din lemn și marmură. Ideea designului de interior a fost realizarea unui decor neutru cu o estetică calmă, ce se distanțează de modul de viață aglomerat și mereu pe fugă al oraşului care nu doarme niciodată.

Camera de oaspeţi

 

Dormitorul matrimonial

 

Rezultatul este un apartament cosmopolit, în care designul se întâlnește cu luxul şi în legătură directă cu stilul de viață plin de farmec al celebrului oraş.

Design interior, funcţiuni principale

 

Livingul vă întâmpină în primii pași ai unei experiențe de lux. Aproape asemănător cu o celebră galerie de artă contemporană atât livingul, cât și holul sunt decorate cu unele dintre cele mai emblematice piese.

Biroul

 

Estetica lucioasă se amestecă cu detalii aurii oferind un decor interesant. Şemineul şi oglizile nu pueau lipsi dintr-o amenajare de lux.

Bucătăria

 

Bucătăria cu insulă este o zonă confortabilă și ergonomică fiind complet echipată cu toate facilitățile necesare. De la mica masă  se poate privi o zonă cu orizontul New York-ului.

Variind în formele sale și distanțându-se puțin de zonele comune, dormitorul matrimonial are o estetică mult mai sobră. O cameră fantastică, de asemenea cu vedere la orașul uimitor și o baie privată, dar de data aceasta cu linii mult mai drepte și un apel masculin. O altă estetică de lux cu un design mai neutru și mai energic.

Camera copilului

 

Camera copilului este concepută  ca o cameră distractivă dar şi capricioasă, completată cu o baie privată și piese de mobilier care sunt atât nostime, cât și luxoase. Aceste piese oferă posibilități nelimitate pentru imaginația copiilor, fiecare colț fiind un nou detaliu pentru un mic explorator.

 

 

Material realizat cu sprijinul COVETHOUSE.EU |

Foto: PRESS@COVETHOUSE.EU

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here