Aranjamente cu lumânări ușor de realizat pentru perioada sărbătorilor

1

Decorațiunile cu lumânări pentru perioada sărbătorilor te vor face să intri ușor în atmosfera acestei perioade. Indiferent că le vei folosi pentru a decora masa festivă de sărbători sau pur și simplu ca element de decor pentru locuință, acestea sunt niște aranjamente discrete, frumoase, care creează o atmosferă intimă și magică.

Pentru că sunt foarte simplu de realizat, ne-am gândit să îți oferim câteva idei pentru decorațiuni de sărbători cu lumânări, pe care le poți face singur. În plus, în acest fel reușești să economisești considerabil, deoarece aceste aranjamente au prețuri destul de piperate dacă vrei să le cumperi „de-a gata”.

Sfaturi: Folosește sarea mare pentru a simula zăpada. Câteva crenguțe de conifere, pânză de iută și bucăți de lemn tăiate și șlefuite sunt elementele decorative esențiale.

 

Sfaturi: Folosiți spray alb sau argintiu pentru a crea efectul de ninsoare pe crenguțe.

 

Coaja uscată de copac este un material ușor de folosit și la fel de ușor de procurat. Combinarea elementelor naturale precum crenguțele, ramurile sau conurile de brad, cu lumânările, dă întotdeauna rezultate spectaculoase.

Sfaturi: Folosiți spray alb pentru a vopsi ușor coaja uscată de copac.

 

Câteva crenguțe de tuia și lumânări e tot ce îți trebuie pentru acest aranjament. Aceste crengi le găsești verzi tot timpul anului, așa că poți realiza ușor decorațiunile de Crăciun în preajma sărbătorilor.

Acest aranjament îl poți realiza pe orice suport – fie o tăviță pe care nu o mai folosești, fie un platou de lemn, pentru a crea și mai mult apropierea de natură.

Ai nevoie de câteva lumânări albe sau crem, conuri de brad, elemente albe de decor, din lemn vopsit alb sau natur, precum brăduleți sau steluțe, câteva globulețe albe, crenguțe decorative și o ghirlandă luminoasă cu fir din metal, cu baterie (acestea au devenit foarte populare și le poți găsi ușor în magazine).

Acesta este un aranjament care va încânta simțul olfactiv al oricărei persoane care se află în preajma sa. Ai nevoie de un coșuleț din lemn sau nuiele, ori o tavă, conuri de brad, pe care le poți vopsi cu spray alb/argintiu, felii de portocale uscate, batoane de scorțișoară și câteva elemente decorative care îți plac, pentru a întregi aranjamentul.

Un aranjament foarte ușor de realizat este acesta. Ai nevoie de o cutie din lemn, două-trei lumânări înalte, crenguțe de conifere și câteva conuri și ghinde, pe care le poți vopsi cu spray auriu.

Citește și Masca pentru calorifer – o soluție simplă de înfrumusețare a casei

Acestea sunt doar câteva idei de aranjamente cu ajutorul cărora poți scuti bani și poți crea o atmosferă magică. Nu uita, inspirația este elementul-cheie, așa că lasă-ți imaginația să zboare și relaxează-te creând decorațiunile de sărbători, singur sau împreună cu cei dragi.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here