Aspiratorul Dyson V15 Detect Abosolute – soluția optimă pentru un mediu mai puțin expus la alergeni

0
dyson
dyson V15

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în fiecare an, 4,3 milioane de persoane își pierd viața din cauza expunerii de lungă durată la poluarea din locuințe, în special pornind de faptul că petrecem peste 90% din timp în spații închise, mai precis, în medie 22 de ore pe zi.

Poluarea aerului şi praful menajer

Aerul pe care îl respirăm poate conține alergeni, în primul rând praf, polen, acarieni, dar şi părul animalelor de companie. Statisticile arată că numărul cazurilor de alergii și astm este în creștere, iar în prezent, peste 80 de milioane de persoane din Europa au o formă de alergie, iar preponderența acestor boli continuă să crească.

Pandemia a făcut ca timpul petrecut în casă să crească substanțial. Suntem cu toții apartenenți ai generației indoor iar după pandemie a fost adoptat pe scară largă lucrul de acasă sau hibrid, ceea ce a dus din nou la petrecerea unui timp mai îndelungat acasă.

Acum iarna s-a instalat în toată ţara, temperaturile au scăzut substanțial, iar mulţi dintre noi ne vom petrece timpul lucrând sau învăţând mai mult de acasă.

dyson V15
Dyson V15

Casă curată, casă sănătoasă

Curăţenia  – o activitate necesară pentru a avea o locuință cât mai igienizată, acest lucru fiind un aspect important pentru sănătatea noastră și a celorlalți membri ai familiei.

De cele mai multe ori, acarienii, microbii sau alergenii găsesc un mediu favorabil într-o casă cu mult praf și aer închis iar, aşa cum am menționat anterior, inhalarea unor astfel de particule are efecte nocive asupra sănătăţii. Pornind de la lucrurile explicate mai sus, este necesar să avem mare grijă la aerul pe care îl respirăm, iar casa să strălucească de curăţenie, deoarece unul dintre cei mai periculoşi duşmani ai sănătăţii este praful menajer. Mai multe studii au arătat că într-un an, dintr-o locuinţă de 4 persoane, se adună până la 45 kg de praf. Doar un gram de praf conţine aproximativ 700 de miliarde de particule cu o compoziţie diferită. Cu fiecare inspiraţie, un adult inhalează între 40.000 şi 75.000 de particule de praf.

Aspiratoare de nouă generaţie

În prezent există pe piață o multitudine de modele de aspiratoare cu diferite accesorii, caracteristici tehnice sau tehnologii integrate. Este important însă să-l alegem pe cel care să asigure o curăţenie de calitate, să prezinte o eficienţă sporită prin funcţiile încorporate inteligente, să fie comod în utilizare şi întreţinere. Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute îndeplineşte toate aceste condiţii, fiind cel mai puternic și inteligent aspirator fără fir.

Acest aspirator este vertical şi fără cablu şi are integrată o multitudine de tehnologii şi inovaţii Dyson prin care modul în care se face curăţenia cu ajutorul său să fie substanţial schimbat. Fiind ergonomic şi uşor, curăţenia cu aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute se poate realiza într-un timp mai scurt și mai eficient. Accesoriul pentru spații înguste este conceput pentru curățarea precisă inclusiv în spatele dulapurilor sau în colțuri, iar peria moale pentru praf este ideală pentru curățarea zonelor înalte ale casei.

Aspiratorul devine un dispozitiv de curăţare portabil cu care se pot aspira perfect saltelele, tapiţeria, mobilierul, scările, etc. Nu mai trebuie schimbată peria pentru diferitele suprafeţe, aspiratorul va rezolva el singur această problemă prin adaptarea inteligentă a puterii de aspirare. Aspiratorul are nu mai puţin de 7.815 de perii tari din nailon cu putere de curăţare în profunzime, ce îndepărtează murdăria de pe covoare şi carpete, iar cu ajutorul filamentelor de fibră de carbon anti-statice este absorbit praful fin de pe podelele dure.

 Atuuri: eficienţă maximă şi funcţii inteligente

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute detectează toate particulele care nu sunt vizibile cu ochiul liber. În practică, se captează nu mai puţin de 99,99% din particulele de praf, chiar şi cele extrem de mici, de până la 0,3 microni şi astfel se realizează o curăţare perfectă.

Foarte important este faptul că aspiratorul Dyson are încorporate funcţii inteligente. Prin faptul că este dotat cu un senzor, aspiratorul poate număra 15.000 de particule microscopice pe secundă în procesul aspirării şi prezintă un raport privind particulele aspirate pe ecranul LCD încorporat. De asemenea, cu ajutorul puternicului motor Dyson Hyperdymium, aspiratorul adaptează şi măreşte automat puterea de aspirare când sunt identificate cantităţi mai mari de praf şi resturi mari, realizând aspirarea acestora fără alte probleme.

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute dispune de un capăt de curăţare cu iluminare şi filamente moi de nylon și fibră de carbon anti-statice care aspiră în profunzime praful şi părul de pe podele şi mobilier, iar un pieptene de descurcare îndepărtează automat părul de pe perie. Etanșarea întregului aparat asigură faptul că praful și murdăria nu sunt eliberate înapoi în casă.

Probleme cu animalele de companie?

Este cunoscut faptul că având în casă un animal de companie, fie câine sau pisică, apar probleme legate de faptul că acestea lasă păr pe diverse suprafeţe din casă, inclusiv pe hainele noastre. Dar şi păr de-al nostru, inclusiv mai lung, ne poate produce neplăceri când se găseşte în casă.

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute rezolvă această problemă. Accesoriul anti-încurcare îndepărtează părul prin bara cu perie conică şi îl aruncă direct în recipientul de colectare.

Dyson V15
Dyson V15

Întreţinere uşoară, design modern

 În cea ce privește întreținerea dispozitivului, filtrul și bara periei de curățare cu iluminare pot fi spălate, iar recipientul și accesoriile pot fi curățate prin ștergere, pentru a îndepărta acumularea de praf și a optimiza funcționarea aspiratorului.

Așadar, deseori activităţile casnice sunt obositoare, uneori chiar o adevărată corvoadă, dar cu aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute se realizează nu doar o curăţare perfectă dar este, în acelaşi timp, un instrument deosebit de plăcut de folosit.

În caz că ești interesat de acest produs, am aflat că există o promoție disponibilă pe site-ul lor oficial de 10% reducere suplimentară pentru gama EC și FC folosind codul promoțional LOVE10. Oferta este valabilă până pe 21 februarie https://www.dyson.com.ro/promotii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here