Bisazza – haute couture pentru baie

0

Mobila din imagine probabil că te duce cu gândul la un dormitor modern, însă în realitate este vorba despre o baie amenajată de designerul Marcel Wanders cu mobilier produs de brandul de lux Bisazza. Colecția din care fac parte aceste piese cu accente retro a fost lansată la CERSAIE 2011 (salon internațional de ceramică) și se numeșste Soapbath.

Marcel Wanders consideră că baia este singurul loc în care oamenii se simt liberi, se pot relaxa cu adevărat după fiecare zi de muncă și își pot îndrepta atenția mai mult asupra propriului corp, iar acest colț intim trebuie să strălucească de curățenie pentru a oferi senzația de prospețime. Astfel, designerul a integrat forma batoanelor de săpun în aspectul mobilei și a reușit să îmbine armonios elemente contrastante.

Piese de mobiler de baie cu linii moderne si vintage

Bisazza a înțeles ți a materializat conceptul lui Wanders creând piese cu linii moderne și vintage, cum sunt chiuveta în forma de săpun deasupra căreia se află o oglindă vintage, precum și cada din ceramică cu duș în forma unui candelabru.

“Cu mult timp în urmă am desenat un uriaș care ținea într-o mână un baton de săpun, iar săpunul avea un orificiu în care se afla o fată foarte frumoasă. În cele din urmă, cu ajutorul celor de la Bisazza am reușit să dau contur ideii de baie în care te simți ca și cum ai înota în săpun”, a declarat Marcel Wanders despre creația sa, care a luat naștere în 2005.

Colecția Wanders încalcă toate regulile tradiționale de amenajare a unei băi și tocmai acest lucru o face interesantă și potrivită pentru locuințe cu design neconvențional și exclusivist.

 

Autor: Alina Boicu 

Sursa foto: bisazzabagno.it

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here