Bun e vinul ghiurghiuliu, mai ales dacă atârni sticla goală de tavan

0

Fiecare dintre noi savurează la masă sau seara când vine obosit de la birou un vin bun. Fie că ești pasionat și colecționezi , fie că ești doar consumator vinul nu ar trebui sa  lipsească niciodată din casa ta.

Probabil că nu v-ați gândit niciodată ce puteți face cu sticlele rămase. Vă spune Casoteca! Candelabre din sticle de vin. O idee ingenioasă care va aduce acel ceva unic și excentric în decorul casei dumneavoastră. Așa că de fiecare dată când luați o sticlă de vin, gândiți-vă la candelabrul pe care îl puteți construi cu aceasta.

Nu este un proces tocmai ușor să tăiați sticlele, dar este o economie iar rezultatele sunt uimitoare.Cea mai folosită metodă este  încălzirea şi răcirea bruscă a sticlei. Aveți nevoie de o sfoară pe care o înmuiați în acetonă sau alt lichid inflamabil, apoi o legați în jurul sticlei, acolo unde doriți să faceți tăietura, adică  fundul sticlei. Dați foc sforii, iar când arde complet băgați repede sticla în apă rece.Probabil că tăietura nu va fi perfect rotundă, dar puteți folosi şmirghelul pentru finisaj.

Dacă ajungeţi în Bucureşti pe la Cotroceni

Dacă vă aflați prin zona Eroilor, puteți vedea un asemenea candelabru în localul de pe Strada Elefterie nr.8, Marvin Wineshop.

10728900_827208037330372_3233668_n

10728880_827208033997039_486137015_n

10581613_827208077330368_330048217_n

Aici sunt ideile nostre:

1. Dacă spațiul vă permite, puteți creea două candelabre identice cu sfori lungi care să atârne peste masa din bucătărie.

wine-bottle-chandelier-chris

2. Fără a scoate etichetele de pe sticlele de vin și cu o formă clasică de candelabru poate ieși ceva eclectic.

wine-and-beer-bottles-chandelier

3. Dacă nu dispuneți de spațiu nu este nicio problemă! Puteți creea un cadelabru de dimensiuni mai mici care să încadreze perfect masa de cină.

round-dining-table-wine-bottles-over-it

4. Candelabrele nu trebuie sa aibă neapărat o formă circulară.O idee excelentă este să le aranjați liniar pentru a da un aspect mult mai interesant și contemporan. Desigur acestea pot fi folosite și pentru a lumina grădina sau foișorul din curte.

wine-bottles-centerpieces

wine-bottle-outdoor-lighting

5. Puteți combina forme și texturi fără griji, acestea vor arăta oricum foarte interesant.

starburst-chandelier-wine-beer-bottles

6. Dacă nu este de ajuns un bec în sticla de vin, nu este nici o problemă! Umpleți sticlele cu beculețe pentru decorațiunile de Crăciun. Vor arăta stylish și pline de misteriozitate.

unique-chandelier-making-from-bottles

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here