Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal

0

Nu doar retailerii de mobilă fac reduceri în campaniile de Black Friday, ci şi magazinele de bricolaj. Acum ar părea momentul să beneficiezi de reduceri şi să schimbi total camera de zi sau bucătăria. CasoTeca îţi prezintă Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal.

Marile magazine de bricolaj vor şi ele să atragă clienţii care sunt acum în goana reducerilor. Spre exemplu, Dedeman, cel mai mare retaileri de bricolaj de pe piaţa din România, va avea în perioada 17-20 noiembrie o campanie cu preţuri reduse.

Deşi nu a anunţat ce produse vor fi avea preţuri reduse, cei de la Dedeman invita clienţii să se aboneze la newsletter pentru a primi aceste informatii in momentul în care acestea sunt disponibile.

Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal
Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal

Reduceri de până la 40% la Praktiker

Preţuri reduse cu până la 40% vei găsi în magazinele Praktiker. Vei găsi lustre interesante la preţul redus 25%, parchet laminat al cărui preţ a fost redus cu 15%, baterii de bucătărie mai ieftine cu 20%, dar li lavoare pentru baie. În plus, vei mai găsi reduceri la mai multe materiale pentru construcţii, dar şi la articole şi accesorii.

Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal
Black Friday la Dedeman, Praktiker şi Romstal

Romstal oferă reduceri de până la 90%

Super reduceri anunţă Romstal! Din 17 noeimbrie, cumprătărorii vor avea parte de oferte în cadrul cărora preţurile vor fi chiar şi cu 90% mai mici. Este vorba de obiectele şi instalaţiile sanitare.

Reduceri la mobilă

Interesat să-ţi schimbi mobila? Profită atunci de reducerile oferite de marile magazine. Poţi cumpăra online, de la magazinul Vivre, produse cu reduceri de până la 85%. Sau poţi da o fugă până la cel mai apropiat magazin Mobexpert, acolo unde poţi vedea mobilierul. Reducerile ajung şi la 50%.

CITEŞTE ŞI Reduceri de până la 85% la mobilă şi decoraţiuni pe Vivre 

CITEŞTE ŞI Goana de Black Friday: reduceri de 50% la Mobexpert 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here