BMW X4 xDrive este uimitor în varianta 25d

1
BMWX 4X Xdrive este uimitor în variante 25d

Astăzi, mașinile premium sunt sportive, oricare le-ar fi menirea. Asta reprezintă și o proprietate a ideii de mașină premium, printre altele. Este uimitor pentru o mașină să fie extrasportivă, dar nu pentru un BMW.

Caracteristica definitorie pentru BMW X4 25d nu este sportivitatea, ci gradul de sportivitate odată ce afli că motorul mașinii este un diesel de 2 litri. Pe autostradă, varianta diesel biturbo de 2 litri se comportă ca un motor de 3 litri, dar are un consum decent, între 7 și 8 litri la sută, în condiții de șofat sportiv.

BMWX 4X Xdrive este uimitor în variante 25d

Producătorul german a reușit să țină kilogramele în frâu, dat fiind că este vorba despre X4, un SUV, sigur, coupe care cântărește în jur de 1800 de kg. Frate mai mic dar bun al lui X6, BMW X4 se strecoară mai bine pe străzile pline de mașini ale Bucureștiului sau poate să încapă mai bine în locurile de parcare libere, puține la număr.

Fiind un SUV, BMW X4 reușește să facă ziua confortabilă șoferului și pasagerilor grație unei suspenii extrem de permisive cu șoselele “găurite”. Suspenia este un adevărat paznic al stabilității mașinii și pe autostradă la viteze mari, reușește să ”lipească” coupe-ul de asfalt.

BMWX 4X Xdrive este uimitor în variante 25d
BMWX 4X Xdrive este uimitor în variante 25d

Altfel, BMW X4 este pe atât de extravagant, pe cât de generos îți este buzunarul. Dacă vrei scaune vișinii de piele, BMW X4 are, dacă vrei jante de 20 de inci, le poți avea, dacă vrei cutie automată în 8 trepte, se poate. Practic, constructorul german oferă BMW-ul X4 cu mai tot ce are industria auto ca tehnoligie de vârf, totul e să ai bani.

Reversul, dacă putem să privim lucrurile așa, e atunci când achiți nota. Un exemplar pursânge ”X”, adică un BMW X4 Xdrive 25d poate ajunge la 65-70 de mii de euro. Este vorba despre un vehicul premium, SUV, Coupe, de proporții compacte, cu un uimitor efect ”întoarce capul” pentru orice șofer sau pieton, major sau pre-major.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here