Brico Depot reamenajează șase noi „depozite” cu ușile deschise

0

Retailer-ul de bricolaj Brico Depot începe lucrările de transformare pentru șase noi magazine din Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța. Procesul de reamenajare se va realiza cu ușile deschise dând posibilitatea clienților să-și achiziționeze produsele necesare amenajării locuinței și în perioada desfășurarii lucrărilor în aceleași condiții ca și până acum. Lucrările au început prima dată în spațiul dedicat materialelor de construcții (BATI) și au continuat cu modificarea suprafeței interne a magazinului.

“Procesul de tranziție continuă. Ne bucurăm că putem oferi în curând clienților noștri din aceste orașe un magazin diferit, cu prețuri mici în fiecare zi și stocuri disponibile în cantități industriale. Depozitele noastre rămân deschise pentru a da posibilitatea clienților de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil, adaptat nevoilor lor în materie de bricolaj. Până în prezent am transformat și deschis opt unități, în urma unui proces complet, în care fiecare angajat și colaborator a fost implicat pentru a încheia în timp util reconfigurarea magazinului după structura Brico Depot’’, a afirmat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Depot.

 

Retailer-ul a inaugurat în luna octombrie 2014 o serie de șase magazine, fiecare dintre acestea bazându-se pe o strategie ce vizează prețuri mici pentru clienții săi și o ofertă esențială disponibilă în cantități industriale. Modelul Brico Depot mai are și alte câteva concepte esențiale care se referă la autoservire, comerț subliniat de produse „Arivaj” și unități de tip „depozit”. Depozitele sunt organizate pe trei zone: materiale de construcție şi renovare, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

brico depot 1Despre Brico Depot
Brico Depot a fost inaugurat în 1993 în Reims (Franța) și aparține companiei britanice Kingfisher. În prezent deține un număr de 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 8  în România și 2 în Portugalia. În România are  trei puncte comerciale în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna și cinci în țară, în Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea.  Brico Depôt se adresează în mod deosebit pasionaţilor « do it yourself » și constructorilor  profesionişti. Acesta oferă clienţilor produse pentru amenajarea locuinței și proiecte de  renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcție.

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here