Cum a redecorat Michelle Obama sufrageria Casei Albe

0
Foto: whitehouse.gov/blog

Sufrageria Casei Albe a fost redecorată după indicațiile primei doamne a SUA, Michelle Obama, reacțiile fiind pozitive. Michelle Obama a fost lăudată nu doar pentru bunul gust, dar și pentru faptul că a reușit să dea un aspect nou sufrageriei Casei Albe fără să schimbe niciun obiect de mobilier și mai ales fără să cheltuiască foarte mulți bani.

Iată în continuare cei patru pași urmați de Michelle Obama pentru redecorarea cu minime resurse a încăperii din Casa Albă.

1) Pereții zugrăviți

Pereții sufrageriei de la Casa Albă au avut culoarea untului încă de pe vremea administrației Kennedy. Michelle Obama a optat pentru un gri deschis, care a alungat aerul bătrânesc și a înviorat imediat încăperea.

2 Covor nou

Covorul alb cu albastru din sufrageria Casei Albe a fost schimbat cu unul mai modern, cu o nuanță neutră și un model abstract.

3 Draperii noi

Pentru a face sufrageria mai primitoare, Michelle Obama a renunțat la draperiile galbene, cu multe ornamente și a ales unele simple, de culoare roșu-violet (roșu de burgundia).

4) Tablouri noi

În locul tablourilor vechi (portrete în ulei), Michelle Obama a optat pentru tablouri moderne, abstracte, care să se potrivească cu aspectul nou, dat de celelalte elemente schimbate.

Concluzia? Fără să schimbe nimic din mobila veche a sufrageriei de la Casa Albă, Michelle Obama a reușit să confere un aspect modern încăperii introducând elemente noi în jurul pieselor de mobilier. Astfel, sufrageria cu aspect bătrânesc a căpătat un aer elegant, eclectic.

Foto: whitehouse.gov/blog
Foto: whitehouse.gov/blog

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here