Lem’s: Cumpărătorul român de mobilă caută întotdeauna ceva nou, dar la un preț accesibil

0

Trendurile pe piața mobilei din România sunt într-o continuă schimbare. Clientul caută întotdeauna ceva nou și accesibil, iar producătorii sunt într-un complex proces de inovare.

“Clientul român caută întotdeauna ceva nou, inedit, dar și la un preț cât mai bun, astfel încât să își poată schimba fără nicio problemă mobila odată la 5-7 ani pentru că vrea altceva. Iar noi încercăm să îi oferim exact asta: noi modele, culori, finisaje, prețuri bune și mobilier foarte configurabil care să se plieze cât mai bine pe gusturile și nevoile sale”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Lem’s a introdus numeroase noi produse de mobilier la finele anului 2016 și începutul lui 2017, cum ar fi bucătăria Domino, noi modele de scaune și colțare, dar și noi configurații de living, fronturi super lucioase și noi culori pentru modelele deja existente.

Se poartă bucătăriile roșii și livingurile wenge, cu fronturi super lucioase

 

Românii preferă culorile deschise (cappuccino lucios, bej cubanit, alb lucios) când vine vorba de bucătării, optează pentru culoarea wenge în combinație cu cappuccino și fronturi super lucioase la livinguri, iar la dormitoare preferă liniștea și atmosfera destinsă pe care o oferă culoarea salcâm ciocolată.

“Preferințele estetice și gusturile cumpărătorului sunt foarte imprevizibile. Astăzi poate să îi placă galbenul luminos în combinație cu  albul mat, mâine verdele lămâie cu stejar italia. Este o adevărată provocare, dar și plăcere pentru noi să îi ghicim preferințele și poate chiar să îi educăm puțin gusturile în materie de design și finisaje. De exemplu, clienții noștri preferă acum, din ce în ce mai mult mobila cu fronturi super lucioase în care noi am investit foarte multă energie și pasiune”, a încheiat Adrian Rizea.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here