Idei de buchete de flori de Sf. Constantin si Elena

0

Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă sărbatoare din luna mai: Sf. Constantin și Elena . Luna mai, denumită popular și Florar, se remarcă printr-o explozie flori de toate culorile. Este adevărat, ploile din ultimele zile ne-au scăzut considerabil tonusul, însă cum să-i sărbătorim pe cei care-și serbează onomastica altfel decât dăruindu-le o colecție specială de buchete de flori de Sf. Constantin și Elena?

Alegerea florilor când peste tot vedem flori poate părea simplă, însă tocmai abundența și numeroasele opțiuni fac să fie complicat. Iată ce idei avem:

#1 –Buchete de flori de Sf. Constantin si Elena cu bujori

Sunt flori de sezon, deosebit de apreciate și rezistente. Se fac demersuri ca bujorul să devină floare oficială a României, astfel că popularitatea lor este în creștere. Alege un buchet în care bujorii să fie alăturați altor flori. Farmecul lor va fi învăluit de mister și astfel buchetul va surprinde plăcut destinatara.

buchete de flori de Sf. Constantin si Elena

#2 –Buchete de flori de Sf. Constantin si Elena cu flori si culori diverse

Fiecare floare a dorit să le facă un dar sarbatoriților, de Sfinții Constantin și Elena. Așa că designerii Floria.ro le-au adunat pe toate, într-un buchet inedit și generos. Multitudinea de forme și culori se combină elegant cu parfumul fiecărei flori, într-un cadou cu adevărat special.
Acest buchet este alcătuit din trandafiri lime, lisianthus mov, garoafe roz, green trick, crini asiatici roz, hypericum roșu, frezii roșii, minirosa roz.

flori-darul-florilor-33682

#3 Buchete de flori de Sf. Constantin si Elena cu semnificație

Cunoscut pentru bogatia de culori a ornamentelor, Bizantul renaște, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, într-un buchet special creat pentru această sărbătoare. Galben intens, verde crud, violet aprins – un cadou imperial, pentru toți cei care își aniversează onomastica pe 21 mai. Buchetul conține: cale albe, lalele mov, green trick, garoafe peach, trandafiri galbeni, trandafiri peach, astransia albă, 2 santini verde, verdeață.

flori-culori-bizantine-33395

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here