Business cu pardoseli flotante, creat de două antreprenoare bucureștene

0

Compania Up-To-Date a fost înființată la sfârșitul anului 2004 de către două românce: Angelica Manolache și Daniela Mariș. „Am vrut să ne folosim ideile noastre despre design interior într-un business care să devină relevant în această branșă relativ îngustă” declară Daniela Mariș, partener în companie.

Cele două antreprenoare au ales să reprezinte în România unul dintre cele mai mari grupuri italiene din industria pardoselilor flotante: Uniflair Spa. Compania Up-To-Date s-a extins treptat către tot ce înseamnă finisarea pardoselilor: mochetă, linoleum, parchet sau ceramică lucrând în calitate de distribuitori ai mărcilor Tarkett, Cormar Carpets sau Atlas Concorde, producători cu renume mondial în industria pardoselilor.

Angelica Manolache și Daniela Mariș au continuat planul dezvoltării companiei şi din 2007 s-au orientat spre a oferi clienților o serie de servicii ‚la cheie’ cu ajutorul propriei echipe de montaj. „Este clar că odată cu criza am fost nevoite să controlăm procesul de business aproape integral. Acum livrăm noi marfa, oferim servicii de instalare şi intreținere a pardoselii flotante, a parchetului, a mochetei sau a covorului PVC” declară antreprenoara.

DSCF1119-1024x768 (1)

Odată cu dezvoltarea companiei, Up-To-Date a şi devenit distribuitor produselor Cormar Carpets produse în UK. „Pentru noi, un asemenea partener este foarte important. Asta pentru că este unul dintre cei mai mari producători de mochetă din lume, avem un avantaj concurenţial datorat gamei şi experienței acestuia. Mocheta celor de la Cormar Carpets este manufacturată din cel mai bun fir de lână, provenit de la oile din Anglia și Australia. „Poate nu înseamnă prea mult, însă în România avem clienţi sensibili la astfel de amănunte” declară Daniela Mariș.

DSCF1296-1024x768

 Pardoseli supraînălţate cât 16 terenuri de fotbal

Printre proiectele în care a fost implicată compania Up-To-Date se numără nume precum: Săli de Fitness „WORLD CLASS”, clădiri de birouri precum „UTI-Vasile Lascăr”, „SUN PLAZA”, cazinouri sau chiar institute de cercetări cu cerinţe speciale privind proprietăţile pardoselilor. „De la lansare şi până în prezent am derulat lucrări cu o suprafaţă totală de peste 80.000 mp, cam cât suprafaţa însumată a 16 terenuri de fotbal” declară Daniela Mariș.

large_image_467

large_image_468

Pardoseală flotantă pentru casa dumneavostră

Dacă doriți să scăpați de problemele cu: umflatul parchetului, cu fire împrăștiate prin casă și eventual să aveți încălzire prin pardoseală, apelați la calitatea podelelor de la Up-To-Date.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here