Camere de refrigerare şi sisteme de rafturi

0

Răspunzând tuturor cerinţelor gastronomiei, comerţului şi industriei alimentare, camerele frigorifice Viessmann conving printr-o tehnologie avansată, confort ridicat în exploatare,  eficienţă energetică şi un înalt standard de igienă.

Camerele frigorifice de serie precum şi cele construite personalizat, pentru care Viessmann foloseşte exclusiv materiale de înaltă calitate, funcţionează cu sisteme inovative în domeniul tehnicii frigului. Toate camerele de refrigerare şi congelare Viessmann sunt prevăzute cu un strat eficient de pulbere antimicrobiană absolut insesizabil şi care redefineşte standardul de igienă din sectorul tehnologiei de refrigerare.

Cu o tehnică de sistem perfect adaptată la agregatele frigorifice, camerele frigorifice Viessmann sunt proiectate să acopere domenii de temperatură între -50°C şi +60°C. Ele impresionează prin acurateţea îmbinărilor, stabilitatea excepţională, greutatea redusă şi uşurinţa deosebită cu care se montează. Durata de viaţă ridicată, fiabiltatea şi robusteţea, izolarea termică performantă cu spumă rigidă de poliuretan (PUR) şi consumul redus de energie vin să completeze caracteristicile camerelor frigorifice Viessmann.

Fabricate din oţel inoxidabil pardoselile camerelor frigorifice Viessmann îndeplinesc cele mai exigenţe norme de igienă. Acestea sunt realizate cu îmbinări de precizie, fără trepte sau rosturi şi au o rezistenţă mecanică deosebită, putând fi circulate, în funcţie de sarcina admisibilă chiar şi de utilaje cu roţi mici. Suprafaţa antiderapantă oferă un plus de siguranţă.

Printr-o multitudine de variante disponibile, uşile camerelor de refrigerare şi congelare se închid ermetic direct pe pardoseală, sunt complet izolate cu spumă solidă PUR şi nu au în componenţă elemente din lemn, nici în blatul uşii şi nici în ramă.

viessmann_ms refrigerare

Sistemele de rafturi Viessmann

Calitatea Viessmann nu este regăsită doar în tehnologia modernă de refrigerare, ci şi în gama variată de sisteme de rafturi. Rafturile uimitor de spaţioase şi versatile sunt alegerea perfectă pentru depozitarea optimă a produselor. Împărţite în 3 variante, rafturile cu cea mai bună protecţie la coroziune sunt confecţionate din oţel inoxidabil, aluminiu sau oţel şi mase plastice.

Datorită materialelor de calitate superioară, robustele sisteme de rafturi din oţel inoxidabil oferă o mare capacitate de portanţă şi este uşor de curăţat datorită suprafeţei sale netede.

rega_stabio_detailCalitatea sistemului de rafturi din structură uşoară din aluminiu a fost dovedită mai ales pentru produsele reci uscate, care trebuie să fie accesibile din toate părţile. Conceput ca un sistem Plug-In, culisare-blocare, conexiunile dintre cadrul raftului şi grinzile suport asigură siguranţă în operare.

Robuste şi stabile, rafturile din oţel zincat şi plastic ale mobilierului frigorific au o gamă largă de utilizări ce vin să completeze aceste sisteme de răcire.

Datorită funcţionalităţii avansate, sistemele de răcire Viessmann au devenit indispensabile în sectoarele de producţie din industria alimentară, farmaceutică, în supermarketuri şi retail precum în domeniul gastronomiei şi al hotelurilor din întreaga lume.

Experimentaţi cu Viessmann dimensiunea încrederii date de înaltele performanţe tehnologice şi de igienă!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here