Când o petrecere reușită devine un business bun

4

Într-o eră a ecranelor, cu toții am crede că petrecerile nu mai sunt ce au fost odată, că cei mici au uitat de jocurile copilăriei sau de desenele animate care ne-au făcut zilele mai frumoase. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

Petrecerile de copii de astăzi și-au păstrat magia, dar secretul este să ai alături un animator experimentat, care știe să-i mobilizeze la joacă pe cei mici. Iar liniștea de care se bucură părinții, care scapă pentru câteva ore de grija de a-și supraveghea copiii, este un bonus care chiar face toți banii. Toate aceste avantaje le-a observat Cristian Dinu, așa că a lansat Yuppy Yee, o afacere în care voia bună este ingredientul principal.

Antreprenoriat cu bucurie

Yuppy Yee a fost fondat în 2021, în plină pandemie. Cristian Dinu și-a descoperit talentul în domeniu în primul an de facultate, atunci când animația pentru copii era pentru el doar un job part time. Atunci nu s-a gândit că și-ar putea face un business propriu. De altfel, imediat după ce a terminat facultatea, s-a angajat la o bancă. După numai un an și-a dat seama că, deși domeniul bancar este unul dorit de mulți, lui nu i se potrivește.

Astfel că, după o perioadă grea din viața sa, Cristian Dinu a decis că este timpul să-și asculte instinctul și să pornească o afacere. „Inițial am cumpărat un costum de Spiderman, acesta fiind și cel mai căutat și iubit personaj de cei mici. Cu timpul, de la o lună la alta, am investit din ce în ce mai mult și în prezent firma deține toate personajele din Universal, Marvel și Disney, precum și alte accesorii de care eu și ceilalți animatori ai firmei avem nevoie în evenimente”, spune antreprenorul.

Citește și: O Zoo grădină, un proiect distractiv pentru adulţi și copii

Pentru 2023, plănuiește să aducă și mai multă bucurie pe fețele celor mici. Dacă 2021 și 2022 au fost anii în care businessul s-a dezvoltat puțin câte puțin, în acest an are de gând să aplice tot ce a învățat și să se dezvolte cât mai mult.

„Îmi doresc ca Yuppy Yee să fie alegerea cât mai multor părinți și copii. Este un proiect în care am pus mult suflet și asta se vede clar în evenimente. Plănuim să extindem echipa de animatori, dar și să adăugăm o serie de elemente care aduc sare și piper, să zicem așa, petrecerii. Două dintre exemple ar fi mașina de făcut baloane de săpun și mașina de făcut vată de zahăr”, își dezvăluie Cristian Dinu „strategia” de business pe termen scurt. Cum va arăta viitorul? La cei 25 de ani împliniți, Cristian Dinu ne oferă o idee: plin de bucurie și de voie bună!

Ingredientele petrecerii perfecte

Petrecerea micuțului va fi una de neuitat alături de personajul lui favorit din desene animate. Spiderman, Hulk, Mickey și Minnie Mouse sau Elsa sunt doar câteva dintre personajele preferate de cei mici pentru petrecerea lor.

De cele mai multe ori, micuții sunt încântați să-și vadă personajul preferat în viața reală și mai ales, să petreacă împreună. Animatorii sunt acolo pentru a-i distra pe copii, dar și pentru a le stimula gândirea prin jocuri educative.

Cei mici preferă jocurile cu parașuta pentru copii, dar extazul lor este și mai mare atunci când sunt întrebați dacă vor să joace „Cât e ora lupule?” sau chiar „Rațele și Vânătorii”. Surpriza petrecerii este reprezentată de pictura pe față sau mânuță și baloanele modelabile atât de mult iubite de copii.

3 motive pentru care să alegi un animator

  • Îi ajută pe cei mici să petreacă timp de calitate prin jocurile educative și distractive.
  •  Le stimulează creativitatea și imaginația.
  • Își creează amintiri de neuitat alături de personajul lor favorit.

4 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here