Cărămida, un nou trend în decoraţiuni interioare

0

Casoteca a pregătit câteva sfaturi despre cum puteţi transforma o cameră banală într-una sofisticată şi elegantă  folosind cărămida.

Poate vă ia ceva să vă  “incălziţi” cu ideea de a avea pereţi de cărămidă în casă, dar acest lucru se va schimba atunci când veţi vedea cât de încântător arată noul interior. Puteţi folosi cărămida în multe moduri: bucătărie, şemineu sau chiar pe gardul de la curte.

Iată ideile noastre:

Cărămida dă un aer rustic, dar cu puţină imaginaţie totul poate fi combinat cu elemente moderne şi va crea un ambient perfect pentru o bucătărie cu personalitate.

swedish-kitchen-with-exposed-backslplash-bricks

Desigur  poţi păstra aerul rustic pentru locuinţa ta şi să  îţi pofteşti invitaţii într un decor primitor, cu personalitate  şi care întotdeauna aduce aminte de vacanţa la munte. Pentru un plus de atmosferă puteţi  crea tavanul din lemn.

kitchen-columns-decor-bricks

Pentru un aer mai contemporan puteţi vopsi cărămida într-o paleta caldă. Textura pereţilor va fi păstrată dar vă puteţi juca mai mult cu nuanţele pe care le folosiţi pentru decor.

hallway-painted-bricks

Stâlpii de rezistenţă ai caselor pot fi “ îmbrăcaţi” în cărămidă aparentă. Aceasta va da un alt accent estetic  camerei.

white-painted-bricks-for-columns

Poate prea îndrăzneţ dar cu un impact puternic  este peretele de cărămidă în dormitor.  Nu  veţi crede, dar aceasta va crea un aer confortabil şi primitor.

bedroom-interior-design-bricks-wall

Market-Penthouse-Bedroom

modern-bedroom-featuring-an-exposed-bricks-wall

Desigur peretele de cărămidă este o idee bună şi pentru sufragerie. Puteţi creea contraste extraordinare, acesta fiind centrul de atenţie al camerei,unde poate fi poziţionat şi televizorul.

exposed-brick-white-walls-neutral-gray-furniture

living-room-exposed-bricks-wall-behind-tv

love-the-room-floor-and-walls

white-washed-painted-bricks

Nu în ultimul rând baia este un spaţiu excelent pe care îl puteţi decora cu pereţi de cărămidă. Folosiţi numai un perete de acest tip, iar pentru restul păstraţi tonuri simple pentru a nu crea iluzia de spaţiu mic. Combinaţia cu lemn şi fier forjat este uimitoare.

bathroom-with-exposed-bricks

brick-in-bathroom-with-traditional-fixtures

downstairs-brick-wall

modern-bathtub-bricks-wall

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here