Care este floarea ta protectoare în funcție de luna în care te-ai născut. Ce semnificație are fiecare floare

1

Fiecare lună a anului are o floare specifică asociată cu ea, numită „floarea nașterii”. Această floare este considerată a avea semnificații speciale și se spune că oferă protecție și binecuvântări de-a lungul vieții tale. Ei bine, astăzi îți dezvăluim floarea ta protectoare și îți spunem ce semnificații speciale poartă.

Care este floarea ta protectoare în funcție de luna în care te-ai născut

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie sunt asociate cu garoafele, numite în perioada antică și „florile zeilor”. Această floare simbolizează sentimente precum iubirea, loialitatea și perseverența. De asemenea, garoafele exprimă admirație și afecțiune.

Februarie

Violetele reprezintă floarea simbol a persoanelor născute în luna februarie. Aceste flori prezintă calități precum devotamentul, inocența, loialitatea și fidelitatea.

Martie

Odată cu creșterea temperaturilor, grădina se umple de culoare datorită narciselor. Aceste flori simbolizează luna martie și sunt asociate cu renașterea, speranța, siguranța și frumusețea.

Aprilie

Dacă data nașterii tale este în luna aprilie, poți să-ți aduci un strop de frumusețe în casă cu ajutorul margaretelor! Aceste flori au semnificații care includ dragostea, loialitatea și puritatea.

Mai

Lunile de primăvară aduc cu ele frumusețea crinului, floarea care îi protejează pe cei născuți în luna mai. Pe lângă aroma sa minunată și îmbietoare, crinul atrage energii pozitive și reprezintă fericirea în cea mai pură formă a sa.

Descoperă și: Ce flori să nu oferi niciodată în dar, au o semnificație pe care sigur nu o știai

Iunie

Cei născuți în luna iunie vor fi cu siguranță încântați dacă primesc un minunat buchet de trandafiri ca dar, cu atât mai mult atunci când află că aceasta este floarea lor protectoare. Trandafirii roșii simbolizează iubirea și afecțiunea, cei roz exprimă admirația, în timp ce trandafirii albi reprezintă bineînțeles puritatea.

Iulie

Nufărul, floarea care veghează asupra celor născuți în luna iulie, este un simbol al renașterii, deoarece se deschide și închide în fiecare zi. Ei bine, nufărul alb atrage puritatea, cel roz simbolizează prietenia, iar soiurile roșii reprezintă pasiunea.

August

De-a lungul timpului, gladiolele au fost cunoscute drept semne ale victoriei și vindecării, devenind, totodată, simboluri ale forței și puterii și sunt asociate cu persoanele născute în luna august.

Septembrie

Pentru cei născuți în luna septembrie, margareta de culoare mov este floarea care le este asociată. Această floare reprezintă iubirea profundă, inovația și forța, oferindu-le un simbol special care poate să-i caracterizeze.

Octombrie

Gălbenelele sunt florile potrivite pentru persoanele născute în luna octombrie și oferă protecție. Ele au tonuri îndrăznețe și simbolizează adesea prosperitatea, optimismul, dar și pozitivitatea.

Noiembrie

Crizantemele sunt florile care ți se potrivesc, dacă te-ai născut în această lună. De asemenea, ele reprezintă bucuria, longevitatea, loialitatea și prietenia.

Decembrie

Crăciunița sau Floarea Crăciunului este planta potrivită pentru persoanele născute în decembrie. Ei bine, la un moment dat, această floare a fost un simbol al purității, iar în zilele noastre ea reprezintă bunăstarea, fericirea și succesul.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here