Case noi în ansambluri rezidențiale, anul acesta

0

Românii care vor să-şi cumpere case şi apartamente în ansambluri rezidențiale, în perioada următoare vor avea de unde alege pentru că piaţa de locuinţe noi din România înregistrează creşteri importante după prima jumătate a anului 2015, conform rapoartelor INS din acest an. Din aceste rapoarte reiese că în perioada ianuarie-mai 2015 au fost eliberate aproape 14.200 de autorizaţii pentru construcţii în ansambluri rezidențiale, deci dezvoltatorii imobiliari vor livra în următoarea perioadă un număr mare de locuinţe noi.

Dar să vedem câteva oferte interesante de case noi la momentul actual, locuințe aflate în zone rezidențiale ale capitalei pentru persoanele care doresc să locuiască aproape de natură, într-o zonă verde, departe de agitația și poluarea orașului, dar care să fie și aproape de oraș.

 

Complexul rezidenţial Good Residence din zona Corbeanca, Balotești are un nou model de locuință și anume casa Carina, o casă tradiţională românească fără etaj. Aceasta are 4 camere și 2 băi cu o suprafață de 110 mp, şi un teren de 650 mp. Locuinţa beneficiază de finisaje, dotări şi utilităţi complete precum uşi de intrare din PVC, uşi de interior celulare, tâmplărie ferestre din PVC, parchet, gresie, vopsea lavabilă, faianţă, centrale proprii, calorifere, apă curentă, canalizare şi curent trifazic. Modelul de casă Carina are prețul de 99.900 euro și se află în cartierul Terra, poziţionată într-o zonă verde, aproape de Pădurile Dumbrăveni şi Săftica.

 

Aria Residences este un proiect rezidențial din zona Corbeanca, Ilfov unde puteți avea o casă cu grădină și foișor, într-o zonă liniștită și sigură. Acest cartier rezidenţial de case este un concept imobiliar inovativ creat din dorinţa de a oferi posibilitatea de a locui într-o casă nouă, bine construită şi predată la cheie. Vila tip T5 de exemplu, este utilată şi finisată cu gresie, faianţă şi obiecte sanitare, parchet laminat, centrală termică, vopsea lavabilă, uşi, tâmplărie de PVC tip lemn cu geam termopan dublu şi scări din lemn/gresie, toate incluse în preţ. Prețul unei astfel de locuințe începe de la 110.000 euro.

 

Vilele Avangarde Forest din oraşul Voluntari, în vecinătatea pădurii Boldu-Creţuleasca sunt amplasate pe un teren cu o suprafaţă de două hectare. Avangarde Green Construct va investi aproximativ 7,5 milioane euro pentru finalizarea unui total de circa 113 unități locative. La sfârșitul lunii mai a început construcția ansamblului Avangarde Forest 4 format din 12 vile tip duplex ce urmează a fi finalizat până la finalul anului 2015. Fiecare locuință va fi construită pe un teren de 310 mp, 200 de mp construiți și o curte de 150 mp, prețul de achiziție a unei unități locative fiind de 165.000 euro. Referitor la finisaje și dotări, vilele sunt prevăzute cu sistem de încălzire prin pardoseală Valrom, tâmplărie Salamander, centrală termică proprie în condensaţie de la Viessmann, scară interioară din stejar masiv, gresie şi faianţă Gayafores din Spania, obiecte sanitare Cersanit și izolare termică pentru un consum scăzut de energie. Fiecare vilă are două locuri de parcare incluse în preț, iar curtea se predă gata amenajată.

 

Complexul Rezidential Cubic 6 este localizat în partea de Vest a Bucureștiului, într-o zonă rezidențială nouă, respectiv în str. Mărăcineni, nr. 114 – 116, zona Prelungirea Ghencea și este dezvoltat pe o suprafață totală de 19.094 mp. Complexul este format din 60 de locuințe P+1 și două imobile cu 40 de locuințe P+2+3R, dispuse compact, beneficiind de piscină, zonă verde amenajată și loc de joacă pentru copii. Locuințele P+1 beneficiază de 2 locuri de parcare și o curte cu terasă începând de la 40 mp până la 120 mp. Intimitatea și securitatea locatarilor sunt asigurate de un gard perimetral realizat din zidărie. Prețul unei case este de 89.900 euro+ 5% TVA.

Sper să vă inspire aceste oferte de imobile pe cei care doriți achiziționarea unei case noi dar și pe cei care vreți să vă amenajați o locuință în stil propriu.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here