Cât costă un balayage în 2024. Află ce trebuie să știi înainte de a alege această tehnică

0

Balayage, o tehnică populară pentru vopsirea părului în 2024, prezintă avantaje și aspecte de luat în considerare. Prețurile variază în funcție de salon și expertiză, însă pot începe de la câteva sute de dolari. Este esențial să discuți cu stilistul pentru a alege nuanțele potrivite și să înțelegi impactul asupra sănătății părului.

Ce este balayage-ul și cum se obține

În ultimii ani, tehnica balayage a devenit din ce în ce mai populară în lumea coafurilor. Ce a început ca un simplu trend de sezon s-a transformat într-o tehnică de vopsire a părului care pare să fie aici pentru a rămâne. Specialiștii în îngrijirea părului au dedicat eforturi constante pentru a perfecționa această metodă, astfel încât să ofere cele mai bune rezultate posibile.

Balayage-ul este caracterizat de rădăcinile mai închise la culoare, apropiate de nuanța naturală a părului, în timp ce pe lungime este aplicată o nuanță mai deschisă. Tranzitia între culori trebuie să fie fluidă și armonioasă, realizând un efect de degrade care să ofere un rezultat cât mai natural.

Motivul pentru care acest look este ales de multe femei este versatilitatea lui. Dacă nu ai fire albe, poți opta pentru un astfel de look ușor de întreținut, fără să fie nevoie să vopsești rădăcinile atunci când cresc.

Descoperă și: Secretele vopsirii în 2024: Culorile și nuanțele versatile care vor fi în centrul atenției

Cât costă un balayage, în 2024

Hair stylistul Sorin Stratulat a dedicat o postare, pe contul lui de Instagram, acestei tehnici de vopsire a părului. Specialistul explică în ce constă, ce preț are și ce trebuie să ia în considerare femeile, înainte de a cere un astfel de look.

”Întrebarea catre orice hair stylist nu este ‘cât de blondă poți să mă faci?’ Ci ‘cat de dispusă sunt să investesc timp, energie și bani în a îmi îngriji părul după ce am devenit blondă?’ Odată ce îți pui această întrebare crede-mă pe cuvânt poți să te faci cât de blondă vei vrea. Și îți reamintesc că nu toată lumea trebuie să poarte aceeași nuanță de blond. Îți spun aceste lucruri nu pentru a te descuraja, ci dimpotrivă pentru a te informa cât mai realist astfel încât să fie cea mai bună decizie pentru tine și pentru părul tău”, a scris specialistul, pe Instagram.

Sorin Stratulat a dezvăluit și prețurile pentru balayage, incluzând și tratamentele necesare pentru întreținerea culorii și sănătății părului. Astfel, un balayage costă 1.250 de lei în salonul lui.

Potrivit specialistului, rutina de îngrijire acasă presupune folosirea de produse în valoare de 320 de lei. Nuanțarea la șase săptămâni costă 300 de lei, iar un tratament profesional la salon este de 200 de lei. Astfel, în total, un balayage ajunge la peste 2.000 de lei, în contextul pieței din București. Aceste costuri se aplică de trei ori pe an pentru a menține culoarea.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here